Hvad er et køb af værdipapirer aftale?

Når det kommer til køb af aktier og obligationer, der er behov for at regulere indkøb af enhver form for værdipapirer, således at både køber og sælger har en klar forståelse af bestemmelserne i denne transaktion. Dette er grunden til den korrekte udarbejdelse og udførelse af en værdipapirhandel Købsaftalen er så vigtig. Her er nogle generelle oplysninger om de værdipapirer, købsaftale, herunder et par af de punkter, den typiske værdipapirer købsaftalen vil tage fat på.

Ligesom alle købsaftaler, er de værdipapirer købsaftalen blot et dokumenteret overblik over, hvilken type transaktion finder sted. Aftalen specificerer præcist, hvilke typer af værdipapirer, der bliver solgt, antallet af enkelte typer af værdipapirer, der er involveret i ejerskifte og vilkårene i forbindelse med transaktionen. I mange tilfælde kan et køb af værdipapirer aftale indeholde dokumentation for den rimelige markedsværdi af aktier, obligationer og andre værdipapirer, der bliver solgt. Ideen bag alt denne detalje er at sikre, at begge parter forstår præcis, hvad der bliver solgt, købsprisen, og hvordan køberen er til at betale for værdipapirer.

Mens den nøjagtige opbygning af en værdipapirhandel købsaftale kan variere afhængigt af lokale love, der er flere elementer, der altid findes inden for disse typer af aftaler. Først, vil aftalen ofte føre ud med ordskvalder, der er nævnt som en betragtning. Betragtningen er simpelthen at identificere de køber og sælger, alle selskaber er involveret i salg, og hensigten med sælgeren at give køberen til at købe værdipapirer, baseret på fælles aftalte kriterier. Denne åbning afsnit danner grundlaget for den detaljerede afsnit, der vil følge.

Vilkårene for køb og salg af værdipapirer vil også ofte blive fremhævet som et særskilt afsnit. I dette afsnit vil specifikke detaljer om de genstande, som bliver solgt ud. Denne liste vil dokumentere antallet og typen af ​​aktier blive solgt deres markedsværdi, og købsprisen. Ofte er identifikationsnumre, der vises på aktiecertifikater også inkluderet i form af køb og salg. Dette afsnit er med til korrekt at identificere hver eneste sikkerhed, som er omfattet af salget, hvilket gør det umuligt for der skal være nogen misforståelser om, hvad der er og ikke en del af salget.

En anden vigtig del inden for de værdipapirer købsaftalen adresser metoden til befordring. Grundlæggende, dette ekspliciterer hvordan sælgeren vil modtage kompensation for salg af værdipapirer. For eksempel kan dette afsnit angive specifikke datoer i løbet af de næste seks måneder til et år, hvor betalinger for værdipapirer er på grund. Papirerne kan leveres i rater samt, afhængigt af de ordninger, der er lagt ud som de aftalte midler til at formidle de værdipapirer, til køberen. Igen, dette afsnit sikrer, at der ikke er nogen misforståelser om, hvad hver enkelt part forventer fra den anden.

En anden vigtig del af enhver værdipapirer købsaftalen er Listing indgåede forpligtelser. Dette vil angive, hvorvidt køberen overtager ansvaret for eventuelle forpligtelser i forbindelse med værdipapirer, han eller hun er erhverve. Denne del kan også bruges til at angive, hvilken part er ansvarlig for eventuelle advokatomkostninger afholdt i forbindelse med oprettelse og arkivering af aftalen. Konkret løsning af eventuelle spørgsmål om ansvar i teksten af ​​værdipapirerne købsaftalen vil sikre, at ethvert spørgsmål, der kunne påvirke salget af værdipapirerne er rettet, med alle parter enige om, hvem der vil påtage sig ansvaret for hvad.

En værdipapirer købsaftale er afgørende, når køb og salg enhver form for aktier, obligationer eller andre værdipapirer. Ved at være meget opmærksom på ordlyden og sørge for alle relevante detaljer er inkluderet, vil begge parter være tilfredse med salgsbetingelserne.

Hvad er en udvikling af landdistrikterne realkreditlån?
Hvad er IT-Cost Management?
Hvad er de bedste tips til optimal Asset Allocation?
Hvordan får jeg det bedste Savings Account Interest Rate?
Har jeg brug for Tornado Insurance?
Hvad er volatilitet?
Hvad er en lejer?
Hvad er en skattepligtige løn base?
Hvad er en efterspørgsel depositum?
Hvad Er Fractional Mønter?
Hvad er porteføljeoptimering?

Leave a Reply

trade online