Hvad er et kontonummer?

Talrige typer af virksomheder styre deres anliggender ved at fastholde konti. Disse omfatter banker, kreditkortselskaber, og forsyningsselskaber. De regnskaber, at disse virksomheder opretholde er faktisk personligt filerne. For at differentiere en fil fra en anden, er hver fil generelt gives en konto nummer til at identificere det.

Kontonumre er generelt meget nyttigt og effektivt filhåndteringsværktøjer. Hvis en person går til en bank for at åbne en checkkonto, skal hun få en checkkonto nummer. Formålet med dette nummer er at forvalte transaktioner, der vedrører specifikt til kundens transaktioner. Hvis hun har brug for at foretage en indbetaling, vil hun bruge sin kontonummer, så pengene kan blive krediteret til hende og ikke til en anden. Hvis hun har brug for at trække midler ud, vil hun har brug for hende kontonummer for at sikre, at hun ikke tager midler, der ikke tilhører hende.

Virksomheder, der administrere kunde filer ved hjælp af kontonumre finder det ofte nemmest at identificere en kunde fil ved hjælp af dette nummer. Navne, for eksempel, opretter, kan et problem fordi der kan være mange mennesker med samme navn. Kontonumre, bør dog være unik. Duplicate kontonumre i en virksomhed er generelt en fejl, og kan skabe mange problemer.

Kontonumre kan være helt numerisk eller de kan være alfanumerisk. Hver virksomhed kan generelt beslutte, hvordan at formatere sin konto numre. Virksomheder generelt strukturere disse tal så et kontonummer fra et andet selskab, der ikke kan forveksles med en af ​​deres egne. For eksempel bør en bank kunne let identificere, at en fejl er blevet gjort, hvis en kunde bruger sit kreditkort kontonummer.

Afhængig af type konto, kan der være betydelig risiko forbundet med at miste eller deling af et kontonummer. Der er mange grunde til. En primær årsag er, at en kundes fil indeholder ofte fortrolige oplysninger, som hendes personnummer, kreditkort oplysninger, og hendes hjemadresse. En anden grund til, at beskyttelsen af ​​kontonumre er vigtig er fordi, hvis fremmede få de tal, kan de få adgang til en persons ressourcer, såsom hendes finanser.

Da mange virksomheder bruger kontonumre, de fleste virksomheder forsøger at gøre det bekvemt for kunderne at håndtere dem. Det gør de ved at inddrage den enkelte kundes kontonummer på erklæringer og regninger sendt til dem. Tallet er ofte trykt på hver check, når en person har en checkkonto. Nogle virksomheder udstede kort til hver enkelt kunde, som indeholder hendes unikke nummer.

Hvad er Vendor Finansiering?
Hvad er lukkepunkter?
Hvordan vælger jeg den bedste Trader Software?
Hvad er et POD-konto?
Hvordan finder jeg ud af dagsværdien af ​​afledte finansielle instrumenter?
Hvad er valutaspekulation?
Hvad er en Microcap ETF?
Hvad er Deeds?
Hvordan virker kreditkort forarbejdning online arbejde?
Hvordan får jeg refusion for medicinsk udstyr?
Hvad er et Scratch Card Fundraiser?

Leave a Reply

trade online