Hvad er et krav Note?

En efterspørgsel note er et lån, som skal tilbagebetales, når efterspørgslen for långiveren. Sådanne notater kan give fleksibilitet, så længe låntagerne er parat til at opfylde gældsforpligtelsen med kort varsel. Hvis en långiver ikke har denne evne, kan et krav note være et dårligt valg for et lån, fordi låntager kan ende i alvorlige problemer.

Også kendt som et opkald lån eller kræve lånet, når en efterspørgsel note er opstået, er der ingen faste vilkår for tilbagebetaling og noten ikke har en forfaldsdato. På ethvert tidspunkt, långiveren kan kræve betaling, som regel med meget kort varsel for låntager. I modsætning til lån med et sæt sigt, hvor långivere skal bevæge sig gennem en række skridt til at inddrive gæld, hvis låntagere bliver kriminelle, er en låntager betragtes som kriminel på et efterspørgselsbaseret note, så snart hun eller han undlader at betale på anfordring, og långiver kan tage passende foranstaltninger.

Efterspørgslen noter kan bruges til kort eller lang sigt lån. Renten fastsættes på det tidspunkt, hvor lånet er opstået, og det kan være variabel, hvilket betyder, at långiver kan justere den med jævne mellemrum. Gik med til en variabel rente lån kan være en dårlig beslutning for en låntager, medmindre renten er fastsat et loft for at sikre, at det ikke kan hæve sig over et vist beløb.

Låntagerne kan vælge at tilbagebetale en efterspørgsel note, før det skyldes. Tilbagebetalingen strategi for lånet afhænger af dens karakter. For eksempel, hvis nogen har en efterspørgsel note med lav rente, kan det give mere mening at indbetale penge til en stor interesse konto, som vil tjene penge og samtidig sikre, at midlerne vil være til rådighed til at tilbagebetale efterspørgslen note, hvis långiver opkald i lånet . På den anden side, hvis renten er høj, vil låntagere gøre klogt i at betale lånet ned hurtigt, så de ikke påløber høje renter.

Som med andre typer af gældsforpligtelser, kan en långiver vælge at sælge eller overføre en efterspørgsel noten uden at meddele køberen til efter transaktionen er færdig. Når overførslen er færdig, kan den nye indehaver af noten kræve umiddelbar betaling, eller kan vælge at sidde på efterspørgslen noten og vente på tilbagebetaling. Hvis vilkårene for lånet giver mulighed for justeringer af renten, kan den nye långiver også hæve den interesse, hvis det føles så tilbøjelige.

Hvad er en online kontoudskrift?
Hvad er en effektiv årlig Return?
Hvad er en 401K?
Hvordan vælger jeg de bedste finansielle Management Software?
Når Er det sikkert at Giv ud Security Code på bagsiden af ​​mit kreditkort?
Hvad er økonomisk risiko?
Hvad er en tildeling af leje?
Hvad er venturekapital egenkapital?
Hvad er en bog koste?
Hvad er en Cash Kvitteringer Journal?
Hvad er et modtagerland?

Leave a Reply

trade online