Hvad er et kreditkort Cash Advance?

Et kreditkort kontant forskud er kontanter, som kan tilgås med et kreditkort. For at få et kontant forskud, et kreditkort brugeren aflæser kortet i en hæveautomat, indgår en personlig identitet nummer (PIN), og modtager kontanter i bytte. De fleste forbrugere fortalere opfordrer på det kraftigste mod at få et kreditkort, kontant forskud, og folk, der har brug for en kilde til rede penge bør absolut overveje alternative kilder, som kredit-kort kontant forskud komme med en række skjulte strenge.

Normalt vil et kreditkort erklæring informere forbrugeren, hvor meget kredit han eller hun har “til rådighed for kontanter.” Dette er typisk en procentdel af den samlede kreditmaksimum, som kan variere, afhængigt af forbrugerens kredit score og andre faktorer. For at få adgang til kontanter, forbrugeren har brug for at få en PIN-kode fra kreditkortselskabet. Mange kreditkort selskaber også bruge “kreditkort checks”, der fungerer præcis som et kreditkort kontant forskud.

Der er en række problemer med kreditkort kontant forskud. Den første er, at kontant forskud normalt ledsaget af en høj afgift, og renten på kontant forskud er højere end for kreditkort køb. Desuden har mange kreditkort gælder betalinger til lavere rente saldi først, hvilket betyder, at en person, der bærer en balance vil rack op renteudgifter hurtigt med et kontant forskud, indtil kortet er betalt ud.

Ofte uret tikker straks med et kreditkort kontant forskud. Kortholder har ingen afdragsfri periode som den, der fås med indkøb, med renteudgifter påløber, så snart kontanter er taget ud. Derudover kan brugeren blive opkrævet et ekstra gebyr for ATM-adgang fra både kreditkort selskab og ejeren af ​​den pengeautomat, der forårsager gebyrer til at ophobe ret hurtigt. Det er meget nemt at komme ind i problemer med et kreditkort, kontant forskud på grund af de høje omkostninger forbundet med det.

De fleste mennesker tager et kreditkort, kontant forskud, fordi de har brug for kontanter i en fart, men de skal huske at bruge et kreditkort for at få kontanter er en måde at bruge penge, som de ikke har. Hvis penge desperat er behov for noget, det er bedre at tage et personligt lån fra en bank, eller at bruge et hjem egenkapital linje af kredit. Lån fra venner eller forældre, er også en mulighed, der er at foretrække at bruge et kreditkort for kontanter.

Hvad er et måltid Godtgørelse?
Hvad er Investment Protection?
Hvad er en bank bekræftelsesbrev?
Hvad er en Superannuation bidrag?
Hvad er de forskellige typer af militære fordele?
Hvordan finder jeg ud af den korrekte Retirement Tilbagetrækning beløb?
Hvad er et universitet Endowment?
Hvad er Uindspillede Passiver?
Hvordan vælger jeg den bedste Short Sale Agent?
Hvad er pensionsforsikring?
Hvad er en omkostningsstruktur?

Leave a Reply

trade online