Hvad er et kreditkort?

Den plastiske kreditkort med en magnetstribe mange mennesker bære i deres tegnebøger eller punge, er slutresultatet af en kompleks bank. Indehavere af et gyldigt kreditkort har tilladelse til at købe varer og tjenesteydelser op til et forudbestemt beløb, der kaldes en kreditmaksimum. Sælgeren får afgørende kreditkortoplysninger fra kortindehaveren, den bank, der udsteder kortet rent faktisk refunderer sælgeren, og i sidste ende kortindehaveren tilbagebetaler banken gennem regelmæssige månedlige betalinger. Hvis hele saldoen ikke er betalt fuldt ud, kan udstederen af ​​kreditkortet lovligt opkræve renter gebyrer på den indbetalte del.

Enkelte pengeinstitutter har deres egen politik, når det kommer til kreditkort ansøgninger. Kunderne kan søge enten en sikret eller usikrede kreditkort, afhængigt af deres individuelle tilbagebetaling historier (kreditvurdering). En sikret kreditkort forudsætter, at ansøgeren at deponere et beløb af kontanter svarer til kreditvurderingen ønskede grænse. Et depositum på $ 1500 USD, for eksempel, skal nok til at være udstedt et kreditkort med en $ 1000 til $ 1500 forbrugsgrænse. Hvis kunden undlader at stille tilstrækkelige betalinger, vil det deponerede midler anvendes til at opfylde det kreditkort gæld.

En usikrede kreditkort, på den anden side, er generelt udstedt til dem, der har en god kredit historie og har vist en evne til at tilbagebetale påløbne gæld til tiden. Kreditrammer fastlægges på et individuelt grundlag, og kan hæves eller sænkes baseret på resultater. En usikrede kreditkort er hovedsageligt en pre-godkendt lån, med renter højere end en tilsvarende personligt banklån. Den største fordel ved et kreditkort er øjeblikkelig adgang til flere kontanter, end du kan have på hånden. En nylig Handelsskole uddannet, for eksempel, kan have til at købe et jakkesæt med henblik på beskæftigelse. Optjening de $ 200 + USD er nødvendige for en gennemsnitlig jakkesæt kunne tage uger, og han eller hun har brug for dragten for at tjene indkomst. Sætte kulør på et kreditkort vil være den ideelle løsning

låntager kunne tilbagebetale balance med hans eller hendes første lønseddel, og kun få renteudgifter ville tilfalde.

Kreditkort bruger ofte bliver problematisk, når indehaveren tilfalder mere gæld end en almindelig månedlig betaling kan dække. Den udstedende bank gør det muligt kreditkort brugerne mulighed for at overføre saldi hver måned (revolverende kredit), men signifikant renter kan også tilfalde på disse balancer. Mangler en planlagt betaling kan også bede banken om at hæve renten i en kriminel kontoen. Hvis et kreditkort indehaveren kun har råd til at betale den minimale skyldige beløb hver måned, vil han eller hun ikke være at reducere den faktiske gæld afholdt. Den minimale betalinger kan kun gælde for påløbne renter. Dette er en økonomisk spiral mange kreditkort brugere kan opleve, hvis de ikke bruger ordentlig udgiftstilbageholdenhed.

Et kreditkort giver indehaveren en øjeblikkelig troværdighed for tjenester såsom hotelreservationer, biludlejning og på flybilletten forbehold. Personer uden et kreditkort ofte nødt til at garantere deres forbehold med kontante indskud eller flere former for identifikation. Mange kreditkort planer også omfatter forsikringsdækning for tyveri eller bedrageri. Hvis et kreditkort, er meldt stjålet, og derefter anvendes ulovligt, ville kortholder ikke drages til ansvar for uautoriserede debiteringer. Et kreditkort indehaveren kan tillade andre at benytte kortet til indkøb eller tjenesteydelser, dog. I sidste ende er den primære kortindehaveren er ansvarlig for alle gebyrer placeret på hans eller hendes konto.

Et kreditkort er ikke et krav for et vellykket liv, men selv de, der kun betaler for varer eller tjenesteydelser med ledige kontant ofte finde et kreditkort for at være en bekvem form for identifikation og instant troværdighed. For at undgå for store kreditkort gæld, skal indehaveren afgøre, om de varer eller tjenesteydelser er værd at den ekstra udgifter.

Hvad er en private udenlandske investeringer?
Hvad er de forskellige typer af finansiel støtte kvalifikationer?
Hvad er Zero Base budgettering?
Hvordan arrangerer jeg for at få børnebidrag fra Direct Deposit?
Hvad er Loan Stock?
Hvad er en Retention Ratio?
Hvad er diversificering vækst?
Hvilke råd vil hjælpe mig med at gemme på en elregning?
Hvad er Trend Analysis?
Hvad er uredelighed Forsikring for Sygeplejersker?
Hvad er diskretionære udgifter?

Leave a Reply

trade online