Hvad er et lån?

Et lån er en monetær lån, der tilbagebetales i løbende betalinger over en nærmere fastsat periode. Langfristede lån normalt vare mellem et og ti år, men kan vare så længe som 30 år i nogle tilfælde. Et lån som regel involverer en optagne rente, der vil tilføje yderligere restbeløb, der skal tilbagebetales.

Langfristede lån kan gives på et individuelt grundlag, men bruges ofte til mindre virksomheder lån. Evnen til at tilbagebetale over en længere periode er attraktiv for nye eller ekspanderende virksomheder, idet antagelsen er, at de vil øge deres profit over tid. Langfristede lån er en god måde til hurtigt at øge kapitalen med henblik på at øge en virksomheds levere kapacitet eller rækkevidde. For eksempel kan nogle nye virksomheder bruger et lån til at købe firmabiler eller leje mere plads til deres aktiviteter.

Nogle studielån er hovedsagelig kortfristede lån. I USA, er Stafford Lån ofte tilbudt til universitetsstuderende som et middel til at betale studieafgift og leveomkostninger. Dette lån er unik på flere måder, og kan være meget gavnligt for de studerende. En del af lånet kan støttes, således at renter ikke optjener, mens de studerende forbliver i skolen. Studerende er også typisk får en seks måneders afdragsfri periode efter endt uddannelse, før du begynder afdrag.

En ting at overveje, når at få et lån, er, om renten er fast eller flydende. En fast rente betyder, at den procentdel af interesser aldrig vil stige, uanset det finansielle marked. Lav-interesse perioder er normalt et glimrende tidspunkt at tage et fast forrentet lån. Flydende renter vil svinge med markedet, som kan være godt eller skidt for dig, afhængigt af hvad der sker med den globale og nationale økonomi. Da nogle lån sidste i 10 år, væddemål, at satsen forbliver konstant lav er en reel risiko.

Også overveje, om de lån, du kigger på bruger renters rente. Hvis den gør, vil mængden af ​​renter periodisk tilføjet til princippet lånte beløb, hvilket betyder, at interessen holder bliver højere jo længere sigt varer. Hvis lånet ikke bruger rentes rente, check for at se, om der er nogen straf for førtidig indfrielse af lånet. Hvis du får en uventet eller overskud stige spektakulært, kan du muligvis til at betale hele din saldo, før det skyldes, forhindrer dig i at betale ekstra interesse ved at vente til lånets løbetid til slut.

Nogle udlåner institutioner tilbyder en bred vifte af tilbagebetaling planer for dine lån. Sædvanligvis kan du vælge at betale din gæld selv i mængder, eller det beløb, du betaler vil gradvist stige over låneperioden. Hvis du forventer at din vil være mere økonomisk stand til at tilbagebetale i fremtiden, vælger en trinvis forhøjelse kan hjælpe dig og du sparer renter. Hvis du er usikker på din fremtid monetære position, måske endda betalinger hjælpe med at forhindre misligholder lånet, hvis det går dårligt.

At vælge en lån kan være i din bedste interesse, afhængigt af din situation. Pas på ekstremt lange tilbagebetalingsperioder, som generelt set, jo længere sigt, jo mere vil du skylder, fordi renterne er påløbet over en lang periode. For yderligere information, kontakt en finansiel rådgiver eller tale med din bank om lån valgmuligheder, de leverer.

Hvad er kapital budgettering?
Hvad er en kupon Bond?
I USA, hvad der sker hvis du ikke kan betale din skat til tiden?
Hvad er formueforøgelse?
Hvad er fleksible Spending konto grænser?
Hvad er en sundheds-Exchange?
Hvordan kan jeg gemme penge for forsikring?
Hvordan vælger jeg den bedste Omfattende Bilforsikring?
Hvad er de forskellige typer af private equity-midler?
Hvordan vælger jeg den bedste Forex Trading Service?
Hvad er en titel virksomhed?

Leave a Reply

trade online