Hvad er et land kontrakt?

Et land er en aftale mellem køber og et privat sælger af en ejendom, hvori sælgeren er indehaver af titlen eller skøde på ejendommen, indtil alle aftalte betalinger er foretaget fuldt ud. De love, der styrer landet kontrakter kan variere fra jurisdiktion, så det er vigtigt, at det styrende love konsulteres for at forstå de særlige regler, der styrer en bestemt scenarie. Ejendommen på problemstilling inden for et land kontrakt kan være bedre eller uforbedrede, ledig, eller et hjem eller en kommerciel bygning. En udbetaling er normalt lavet, og så lige store månedlige afdrag er betalt, indtil ejendommen er betalt for eller indtil en ballon betaling er påkrævet. En ballon betaling er et engangsbeløb af penge, der skyldes på et bestemt tidspunkt, i dette tilfælde ved afslutningen af ​​kurset af månedlige betalinger.

Det kan være nyttigt at sammenligne et land kontrakt om leje eller leasing med mulighed for at købe, selvom de ikke er helt en i samme. Sådanne muligheder er forskellige i, at aftalen er normalt indgivet, og et retligt arrangement, der giver lejer eller leasingtager mulighed for at købe ejendommen på et forudbestemt tidspunkt i løbet af lånet. Lejebetalinger så blive egenkapitalen i ejendommen.

Selvom mange steder det er juridisk forpligtet, kan et land kontrakt ikke altid registreres, hvilket gør det retlige regres køberen tynde bør aftalen være behæftet med fejl eller anden måde. For eksempel, hvis sælgeren stadig skylder et pant i ejendommen køberen forudsætter, at sælgeren vil bruge sin månedlige betalinger til at betale pant samt eventuelle afgifter eller andre hæftelser, holde titlen fri for behæftelser. Hvis dette sker, køberen ejer ejendommen fri og klar i slutningen af ​​kontrakten. Hvis sælger ikke holde trit med skyldige betalinger, dog kan der være problemer for køberen. Af denne grund, er at få aftalen skriftligt vigtigt.

Mens et land kontrakt kan synes meget attraktive for en køber, der ikke er i stand til at sikre en konventionel lån, kan der være faldgruber for at et sådant arrangement. Mange sælgere ikke fil eller optage den rigtige papirer. Nogle gange er det fordi sælgeren er långiver ikke ville acceptere en fremlejet aftale eller jord kontrakt. Långiver kan have fastsat, at låntager skal være i besiddelse af ejendommen. At gøre en ende løbe rundt denne bestemmelse ved at nægte at filen jorden kontrakten kan give problemer, hvis långiver bliver opmærksom på situationen.

Långiver kan kræve fuld betaling af lånet, tvinger køberen at skaffe et lån til at betale pant, hvis han ikke ønsker at opgive den faste ejendom. Hvis de køber ikke kan komme op med de penge, vil han miste alt, hvad han har investeret i ejendommen og være tvunget til at flytte ud. Dette kan især være smertefuldt, hvis køberen også har brugt penge og energi at forbedre ejendommen.

Selv hvis der ikke er pant i ejendommen, kan der være tilbage skatter eller andre hæftelser, at sælgeren skylder, hvilket kan medføre, at køberen til at miste ejendommen, eller tvinge dig til at komme op med ekstra penge. Hvis en person beslutter at deltage i et land kontrakt, skal han sørge for titlen til ejendommen er klar. Det er også vigtigt, at køberen skal du sørge for at sælgeren agter at file den rette papirer. Hvis en potentiel køber er usikker på ethvert aspekt af et land kontrakt, bør han rådføre sig med en ejendomsmægler advokat.

Hvad er en Credit Bureau?
Hvad er cost plus pricing?
Hvad er Endowment Assurance?
Hvilke faktorer påvirker rådsmedlemmerne »Vederlag?
Hvad er en Secured Bond?
Hvad er Health Insurance bedrageri?
Hvad er en afvigelse Skat?
Hvordan vælger jeg den bedste Hedge Fund Management Virksomhed?
Hvad er en Oversvømmelse Insurance Elevation-certifikat?
Hvad er en ballon betaling?
Hvad er de mest almindelige Financial Accounting Problemer?

Leave a Reply

trade online