Hvad er et lands betalingsbalance?

Når der henvises til betalingsbalancen for et givet land, er der faktisk tre lidt forskellige scenarier, der kan være under overvejelse. Selvom alle tre anvendelser af denne valgperiode har at gøre finansielle transaktioner, kan anvendelsesområdet for den type transaktioner snæver i nogle applikationer, og temmelig bredt i andre. Her er eksempler på de tre sædvanlige måder, som et lands betalingsbalance er identificeret.

En almindelig henvisning til betalingsbalancen har at gøre med de finansielle transaktioner, der forekommer i en bestemt periode for et land. Når det bruges på denne måde, er balancen i regnskabet beskæftiger sig kun med transaktioner, der er klassificeret som løbende transaktioner. Dybest set betyder dette, køb og salg af varer og tjenester, samt planlagte betalinger på udestående gæld.

Den anden anvendelse af dette udtryk kan henvise til ikke kun at de finansielle transaktioner foretaget i den givne periode, men nogle af de langsigtede kapitalbevægelser, der har en vis aktivitet i perioden. Dette kan omfatte lån til andre lande, såvel som enhver anden lån af varer og tjenesteydelser via anden form for økonomisk udveksling. Dette særlige program er bestemt mere omfattende, idet den omfatter stort set alle transaktioner foretaget af et land, med vægt på betaling historie og vurdering af en eventuel valutaomregning, der kan være relevante for beregningen af ​​den samlede værdi af transaktionerne.

Et tredje fælles brug for begrebet en betalingsbalancekrise tager højde for enhver og alle faktorer, som ikke var medtaget i nogen af ​​de to andre scenarier. Med denne brug af en afvejning af udtalelser, som alle poster, såsom forholdet mellem udenlandsk valuta og indenlandske valuta, handelsbalance, kapital-konti, og usynlige mellemværender er en del af erklæringen. Langt, er denne tredje begrebet betalingsbalance den mest omfattende, og den er også den mest nyttig, hvis ideen er at få en bred forståelse af den finansielle status for et bestemt land.

Som de fleste typer af regnskabsopgørelser, kan betalingsbalancen være meget nyttige i at sikre, landet er skattemæssigt fast, i stand til at arbejde etisk med andre lande, og i stand til at tage sig af de borgere, der bor med landets grænser . Ved at inkludere transaktioner, der involverer landets borgere, virksomheder og offentlige institutioner er placeret i landet, kan en betalingsbalance være et præcist og informativt dokument.

Hvad er de forskellige typer af 1099 Fradrag?
Hvad er en personlig selvangivelse?
Hvad er Asset Risk?
Hvad er forskellen mellem hedgefonde og private equity?
Hvad er efterspørgsel Billing?
Hvordan er en AMT Beregning Done?
Hvad er Financial Engineering og Risk Management?
Hvad er den korte salgsprocessen?
Hvad er en engangspræmie Annuity?
Hvad er en pengeseddel?
Hvad er Cykel Forsikring?

Leave a Reply

trade online