Hvad er et likviditetsbudget?

Den kontante budget er en regnskabsmæssig enhed, der bruges til effektivt at overvåge og styre den umiddelbare cash flow på et hjem eller forretning budget. Mange mennesker vælger at ansætte en kontant budget tilgang som en hurtig og nem måde at overvåge de finansielle tilstand af husstanden eller en lille virksomhed på daglig, ugentlig eller månedlig basis. Generelt er kontanter budgetter bruges til at styre kortsigtede cash flow ved at skabe en organiseret middel til at holde op med indbetalinger og afbalancering dem mod kontant udbetalinger i regnskabsperioden.

En del af det geniale ved en kontant budget er enkelheden i den tilgang. Ofte er det muligt at anvende princippet om et kontant budget ved hjælp af en grundlæggende regneark. Oprettelse af kolonner, der gør det muligt at optage grundlæggende oplysninger, er det muligt at fortælle et overblik, hvor mange penge kom ind i perioden, og hvor meget gik ud. Dette opnås ved at registrere hver kassebon og kontant udbetaling på regneark. Ofte, dato, beløb, og en kort beskrivelse af transaktionen, er alt hvad der er nødvendigt.

Den kontante budgettet er sådan en forsimplet værktøj, at selv folk, der føler, de mangler nogen reel regnskabsmæssig indsigt kan anvende denne fremgangsmåde. Fordi det er muligt at spore den kontante ind og udbetalinger i samme format, der bruges til en standard check-registret, vil de fleste mennesker oplever, at processen tager meget lidt tid. En simpelthen designet kontant budgettet vil give en nyttig kig på, hvor godt virksomheden klarer sig i at holde sig inden for den godkendte udgifter for perioden.

Det er muligt at holde en kontant budget i et simpelt regnskab hovedbog eller design ene med regneark. De fleste regnskabs software-programmer er også udstyret med et simpelt likviditetsbudget funktion, der vil samle data fra i databasen, og giver et hurtigt øjebliksbillede af den betragtede periode. For personer, der ikke har brug for et professionelt niveau regnskabs-databasen, men ikke føler sig kompetent til at designe et kontant budget skabelon med et regneark, er der flere gratis downloades likviditetsbudget programmer til rådighed.

Hvad er kontant afregning?
Hvad er den australske Stock Exchange?
Hvad er forskellen mellem forsikrede Bonded og?
Når Kan nogen sætte pant i mit hus?
Hvad er Home Refinansiering?
Hvad er private Placement Obligationer?
Hvad er en helligdag?
Hvad er de forskellige metoder til Commercial Bank Risk Management?
Hvad er en indtægt Equity Fund?
Hvad er en afgiftsfritagelse?
Hvordan vælger jeg mellem en september IRA og et 401k?

Leave a Reply

trade online