Hvad er et mæglerfirma?

Et mæglerfirma handler som den juridiske mægler mellem en køber og en sælger af finansielle produkter. Børsmæglerselskaber er normalt forbundet med økonomi huse, selv om terminologien er blevet lånt af fast ejendom og forsikring industrier så godt. Alle investeringerne handler skal ske gennem et mæglerfirma, fordi enkeltpersoner ikke kan interagere direkte med børsen.

Der er to hovedtyper af mæglerfirmaer, traditionel mæglervirksomhed og rabat på kurtage. Traditionelle mæglerfirmaer tilbyder en hands-on tilgang til investeringsrådgivning vejlede kunder med ekspert og dybdegående viden om produkter til rådighed. Deres aftaler ofte handle som juridisk fuldmagt til at gennemføre handler på vegne af kunder, så længe de er i-tråd med en tidligere fastlagt strategi. De dermed forbundne gebyrer er notorisk høje, men i forhold til de omfattende ydelser.

En traditionel mæglerfirma som regel forpligter sig mere end blot at udføre en aktie eller obligation handel. Personalet i en denne type mæglerfirma er betroet med ansvaret for at forske i markederne til at yde passende henstillinger og dermed de direkte handlinger pensionskassen ledere og porteføljemanagere ens. Disse virksomheder tilbyder også margin lån for visse godkendte kunder at købe investeringer på kredit på nærmere aftalte vilkår og betingelser. Traditionelle børsmæglerselskaber er også blevet en kilde til up-to-date aktiekurser og citater.

Discount børsmæglerselskaber fået deres navn, fordi de opkræver diskonterede gebyrer. De tilbyder en nedskaleret version af den traditionelle børsmæglerselskaber, så de ofte ikke opretholde forskningsafdelinger. I stedet er de hovedsagelig håndterer det administrative arbejde i forbindelse med handlerne. Rabat mæglere var de første til at tilbyde online-adgang til kunderne, så de kunne udføre handler for sig selv, og også opkræve lavere per transaktion gebyrer for at udføre handler på kundens anmodning.

En af fordelene ved at bruge en traditionel mæglerfirma er værdien af ​​den veldokumenterede og informeret udtalelser fra investeringsrådgivning personale. Utallige investeringsbeslutninger udføres på ord dem, der arbejder bag kulisserne for at knuse tal og fortolke fakta omkring forskellige investeringsselskaber. Discount børsmæglerselskaber har fundet et sted i branchen, og der bruges for det meste af investorer, der nyder at have fuld kontrol med deres investeringsbeslutninger eller er mere omkostningsbevidst.

Hvad er forskellen mellem skatteunddragelse og skatteunddragelse?
Hvad er justerbar livsforsikring?
Hvad er en Cash ISA Transfer?
Hvad er Asset Diversificering?
Hvordan skriver jeg en Godtgørelse brev?
Hvad er en PIN-kode?
Hvad er et stipendium?
Hvad er prisen Impact?
Hvad er de bedste tips til Retail Banking?
Hvad er kilden til a-kasserne?
Hvordan vælger jeg den bedste ferie ejendomsforsikring?

Leave a Reply

trade online