Hvad er et magasin Fundraiser?

Et magasin fundraiser er en måde at rejse midler via salg af abonnementer på tidsskrifter. Det er almindeligt anvendt til at støtte skoler, grupper af unge, og andre ikke-for-profit organisationer. I stedet for at kontakte bladet direkte, tilslutter køberen via gruppen lægger på fundraiser. De abonnementer er opfyldt af udgiveren, hvilket betyder, at sælgeren ikke holder beholdning eller distribuere produkter.

Der er flere virksomheder, der medvirker til at styre magasinet fundraiser processen. En organisation skilte op med selskabet, som derefter normalt styrer alt, men en opfordring processen. Ofte fundraisers vil blive givet en personlig e-mail-besked, som kan sendes ud til potentielle donorer. I mange tilfælde fundraiser skal kun sende én gruppe e-mail for at nå fundraising mål. Den organiserende Virksomheden kan også tilbyde skabeloner til påmindelse og opfølgning e-mails.

Ofte abonnementer i et magasin fundraiser udbydes til en væsentlig favørrente. Normalt fundraiser vil blive givet en procentdel af magasinet abonnementet koster. Denne tendens til at variere fra 40 til 50 procent.

En typisk magasin fundraiser vil have hundredvis af titler til rådighed for abonnement. Disse er som regel tilbudt via en online database. Nogle gange fundraisers vil også have en papirkopi liste med kategoriserede magasin titler, abonnement priser, og antallet af børsnoterede spørgsmål for hver magasin.

Nogle magasin fundraising virksomheder tilbyder også online-værktøjer til håndtering af fundraising proces. Dette kan omfatte sporing af salg, svar, og fremskridt i retning fundraising mål. Der er også virksomheder, som vært for personlig web-sider for hver fundraiser. Disse websteder giver fundraisers en mulighed for at give mere detaljerede oplysninger om deres mission og yderligere at fremme deres sag.

Der er flere grunde magasin fundraisers kan være en attraktiv måde at rejse midler. De er særligt nyttige for ungdomsorganisationer, som det er muligt for hele processen kan styres online, uden behov for børnene at sælge i fysiske lokaliteter. Det er også en praktisk proces for donorer, fordi de normalt kan fuldføre bestillingen online på deres fritid. Et magasin fundraiser kræver ikke lagring, styring, eller levere opgørelse, som også kan forenkle processen.

Ofte et magasin fundraiser vil blive brugt til at supplere andre fundraising indsats. Dette skyldes primært, mens det er muligt at hæve penge hurtigt og nemt at sælge abonnementer, der tendens til at være et mere begrænset publikum til denne type tilbud. For eksempel kan en gruppe sælge slik eller cookies til at hæve de fleste af sine midler, og derefter tilbyder abonnementer som en hurtig måde at supplere denne indkomst.

Hvordan Kan jeg finde frem til en ejendomsforsikring Estimate?
Hvad er Cost of Equity Capital?
Hvad er fordele og ulemper ved en tøjforretning Credit Card?
Hvordan kan jeg udvikle en god udgifter vaner?
Hvad er Stock Asset Allocation?
Hvad er forskellen mellem afkast på aktiver og egenkapitalforrentningen?
Hvad er en administrativ skrivelse?
Hvad er en Special Purpose Vehicle?
Hvad er skatteudgifter?
Hvad er den indkomst Approach?
Hvordan vælger jeg den bedste kreditkort Processing Service?

Leave a Reply

trade online