Hvad er et måltid Godtgørelse?

Et måltid refusion er en betaling fra en arbejdsgiver til en ansat, der har betalt for en virksomhed måltid ud af sin egen lomme. For at opnå refusion, skal medarbejderen generelt overholde specifikke forretningsmæssige retningslinier, der definerer tilladte måltid udgifter. Typisk skal en virksomhed udgiftsbilag skal udfyldes nærmere oplysninger om dato, beløbet og årsagen til virksomheden måltid. Arbejdsgiverne vælger at refundere medarbejdere til måltider i arbejdssituationer, hvor gør det vil vise sig en mere praktisk og præcis måde at spore erhvervsmæssige udgifter.

Formålet med et måltid refusion er at sikre, at en ansat er korrekt kompenseres for alle business-relaterede udgifter. Dette gøres i situationer, hvor færre en bestemt dollar beløb på forhånd, kan vise sig forkerte. En medarbejder kan have lov til at bruge $ 20 US Dollars (USD) for en virksomhed måltid, for eksempel, men finder, at middagen kun koster $ 15 USD. I dette tilfælde, tilbagebetale de forretningsmæssige fordele af den ansatte for det nøjagtige beløb.

Et måltid refusion kan finde anvendelse i en række forskellige forretninger måltid situationer. En medarbejder, der er på forretningsrejse kan have lov til at købe mad i lufthavnen og samtidig på sin rejse. Han kunne være forpligtet til at afhente middag regningen på et produkt møde med en klient. I andre situationer, kan han nødt til at bestille frokost i en virksomhed-relateret salg præsentation. Hver virksomhed eller organisation har sine egne retningslinjer for, hvilke typer og mængder af erhvervslivet måltid udgifter er tilladte for refusion.

For at få et måltid refusion, skal en medarbejder normalt tage konkrete skridt. I mange tilfælde skal en udgift formular udfyldes med angivelse af datoen for måltidet, omkostninger og i givet fald de personer til stede på virksomheden måltid. Måltid indtægterne skal normalt være slået i sammen med bekostning rapporten. I de fleste tilfælde er underskrevet af den medarbejder, og at hans vejleder behov for på bekostning form, før måltidet refusion kan ydes af den virksomhed eller organisation.

En medarbejder står over for både fordele og udfordringer med hensyn til mad refusioner. Han har frihed til at bestille mad uden at blive alt for optaget af at overholde en nøjagtig pris. Et måltid godtgørelse typisk betragtes som en virksomhed bekostning og generelt ikke skattepligtig som indtægter, hvilket er vigtigt for medarbejderne at vide, hvornår arkivering skatter. Udfordringen i at være genstand for refusion for måltider nogle gange opstår, hvis en omfattende forsinkelser eksisterer mellem det tidspunkt, at medarbejderen pådrager sig omkostninger, og når arbejdsgiveren rent faktisk spørgsmål refusion. Nogle medarbejdere bruger kreditkort til at dække forretningsmiddage, hvis de ikke har råd til at betale for forretningsmiddage i kontanter.

Hvad er en gæld service fond?
Hvordan handler jeg en gave?
Hvad er bærer Bond?
Hvad er det betale sig at arbejde Tax Credit?
Hvad er forsikringsselskaber derivater?
Hvad er et subprime lån?
Hvad er Stock Management?
Hvordan vælger jeg den bedste Asset Allocation Mix?
Hvad er et brev af garantikapital?
Hvad er sølv Eagles?
Hvordan vælger jeg den bedste Omfattende Bilforsikring?

Leave a Reply

trade online