Hvad er et marked Korrektion?

Et marked korrektion på det finansielle marked er, når der er en pullback i aktiekurserne, og det kan være regional eller global karakter. Typisk, er en korrektion repræsenteret af en kortsigtet fald i markedspriserne, der kan tilskrives udefrakommende forhold, der ikke vedrører underliggende finansielle betingelser for en bestand. Under en korrektion, typisk lagre tabe 5 procent til 20 procent af deres værdi i løbet af uger eller måneder. Der er ingen måde for investorer at spille et marked korrektion korrekt, selv om der er nogle strategier, som kunne fungere, hvis investor er i en finansiel stand til at foretage ændringer.

Under et marked korrektion, mister de fleste alle bestande værdi, lige fra dårlig udførelse af værdipapirer til industriens ledere, som har ellers stået sin prøve. Da begge grupper kan voldsramte i løbet af en kortsigtet drop, en måde at spille markederne er at sælge nogle af de svagere navne i en portefølje, bestande, der ikke var stjernernes kunstnere engang forud for en eventuel korrektion. Ud over glansløse kunstnere, kan et marked korrektionen også være et godt tidspunkt at losse bestande, der er risikable. En pullback på de finansielle markeder er et godt tidspunkt til at vurdere ens risiko / afkast-profil, og et marked korrektion tjener som en påmindelse om, at risikable investeringer kan være til skade for en portefølje under visse cykler.

Fordi høj kvalitet lagrene er mest sandsynligt handler med en rabat i en nedadgående tendens på markedet, kan investorerne benytte lejligheden til at købe dyre aktier, mens de er på salg. Overskuddet fra salg af svage eller risikable investeringer kan blive omdirigeret til høj kvalitet værdipapirer. Så længe de økonomiske forhold i en virksomhed er stærke, herunder salg og fortjeneste, kan en bestand være urimeligt straffet i løbet af et marked korrektion. Dette skyldes enten frygt eller nogle andre kortfristede begivenhed er kørsel køb og salg af aktivitet, men når støvet lægger sig, en solid virksomhed er mest sandsynligt i stand til rebound. Ved at investere under en afmatning, er investorerne på plads for at høste kommende overskud.

Investorer kan vælge at forlade aktiemarkedet, når markedspriserne bliver deprimeret. I stedet for at investere i aktier, kan de flokkes til sikrere aktivklasser, såsom obligationer, hvilket giver et fast afkast beløb til investorerne over en periode. Dette er en fin måde at spille de markeder, så længe obligationer giver pæne afkast. Hvis for eksempel, renterne på obligationerne svarer til eller er lavere end hvad en opsparingskonto er vigende, er der ikke meget incitament til at overføre risikoen fra aktier til obligationer.

Hvad er en spothandel?
Hvad er et aktiv Omsætning?
Hvad er bruttomargin?
Hvad er Svig?
Hvad er Construction Cost Management?
Hvad er uredelighed Forsikring for Nurse Practitioners?
Hvad er en rollover-lån?
Hvad er en Endowment Fund?
Hvordan kan jeg reducere kreditkort udgifter?
Hvad er Døden Fordele?
Hvad er en rejseforsikring Premium?

Leave a Reply

trade online