Hvad er et markedsførings-Mix?

De fleste business school kandidater er bekendt med begrebet marketing mix. Det refererer til de forskellige redskaber en virksomhed bruger til effektivt at fremme sin virksomhed på markedet. Disse er ofte opdelt i hvad der er kendt som de fire P’er i marketing: produkt, pris, placering og forfremmelse.

Produkt refererer til den faktiske, fysiske element, at en virksomhed forsøger at sælge til forbrugerne. Marketingfolk normalt ikke fokus på produktudvikling så meget som produkt præsentation. Derfor bør marketing-mix i denne fase består af navnet på produktet, dets emballage, og hvordan det vil blive differentieret fra andre lignende produkter i butikken.

Prisen er, hvor meget selskabet vil opkræve gebyrer hos forbrugerne for produktet. Typisk vil en masse tanker går til prissætning, fordi prisfastsættelsen for højt kan resultere i få salget. Der er også farer ved fastsættelsen af ​​en pris for lav, idet en sådan pris kan gøre potentielle kunder tror, ​​at produktet mangler kvalitet. Marketingfolk bruge denne viden til at hjælpe med at bestemme prisen, således at overskud er lavet af produktet. Marketingmixet kan også omfatte særlige priser incitamenter, som kuponer.

Promotion er, hvordan virksomheden spreder budskabet om et produkt. Det indebærer at arbejde med butikker til at distribuere prøver, afholdelse af offentlige relationer arrangementer, og købe reklame – i trykte medier, radio og tv eller begge dele. Den rolle forfremmelse spiller i marketingmixet afhængig hvor meget virksomheden ønsker at udbrede kendskabet til produktet, og hvor mange penge der er afsat til at gøre det. I dag er Internettet er også et marked for markedsføring af produkter, og online kampagner kan være forholdsvis billig, men effektiv.

Placering er kunsten at sætte produktet i det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. Korrekt placering er vigtig, således at forbrugeren vil se produktet og vil have det. Dette er en del af marketing-mix, fordi marketingfolk skal tiltrække forhandlere og få højprofilerede rum i disse butikker, hvis de ønsker deres produkter til at sælge godt. Placering kan også involvere afgørende, og nå en bestemt målgruppe. For eksempel kan en virksomhed, der sælger maling oprette en salgs stand på et hjem forbedring show med henblik på at nå ud til folk, der ønsker at lære om og købe maling.

Marketingmixet er unik for hvert enkelt produkt eller virksomhed. Det afhænger ofte af de mål, organisationen gerne vil opnå. Dette kan variere fra at sælge så mange produkter som muligt for at dyrke et ry for at gøre produkter af høj kvalitet.

Hvad er en Long-Term Lease?
Hvad der er sandt og Fair Value?
Hvad er de forskellige typer af Credit Union Services?
Hvad er en isolering Tax kredit?
Hvad er en hård Market?
Hvordan vælger jeg mellem en september IRA og et 401k?
Hvad er et realkreditlån forhåndsgodkendelse brev?
Hvad er Unge Sponsorering?
Hvad er en kredit Memorandum?
Hvad er en Financial Accounting Analyse?
Hvad er spotmarkedet?

Leave a Reply

trade online