Hvad er et materiale Ledger?

Et selskab, der fremstiller består af tre hovedkomponenter til at spore i løbet af produktionsprocesser: materialer, arbejdskraft og overhead. Omkostninger revisorer bruger forskellige regnskabs-bøger – tidsskrifter og ledgers – at spore udgifterne i forbindelse med produktionen aktivitet. Et materiale finansposter bevarer alle transaktioner, der vedrører køb og brug af materialer til fremstilling af varer. Enhver brug eller flytning af materialer har en post i denne hovedbog, hvorvidt virksomheden benytter en job ordre eller proces koster system. Et materiale Ledger er af stor betydning for en produktionsvirksomhed.

Et materiale ledger kan have flere subledgers eller tidsskrifter. Dette giver en mere dybdegående tilgang til registrering og rapportering af finansielle tal i forbindelse med produktionen. Et par fælles subledgers kan være kreditorer, forskellige tidsskrifter for de typer af materialer, der anvendes i produktionen, og lignende regnskabs-bøger. De væsentligste finansposter indeholder kun de samlede oplysninger til forskellige transaktioner, hvilket gør bogen mere præcis gennemgang af tal. Omkostninger revisorer er ansvarlig for at vedligeholde alle hovedbøger og subledgers i denne regnskabsmæssige proces.

Direkte materialer er de eneste emner eller transaktioner, der registreres i et materiale hovedbog. Punkter har den klassificering af direkte materialer, når ressourcen er absolut nødvendig for at producere et produkt. For eksempel kræver stål widgets stål som den vigtigste produktion materiale. Ethvert køb eller bruger af stål fra selskabets materialer opgørelsen har repræsentation i materialet Finans. Igen, kan subledgers være nødvendige, hvis et selskab kræver flere typer af direkte materialer til at producere en vare.

Adskillige protokoller og regnskaber udgør en virksomheds omkostninger regnskabssystem. Sammen med en direkte materiale hovedbog kan regnskabsførere bruge hovedbøger til at registrere den direkte arbejdskraft til at producere varer og indirekte – indirekte omkostninger, der ikke kan spores til en enkelt god. Alle disse individuelle konti løber ud i work-in-proces (WIP) konto i omkostningsregnskabssystem. Den WIP konto angiver omkostningerne ved hver ressource i dag anvendes til fremstilling af produkter. Derfor vil en indgang være repræsenteret i mindst to hovedbøger, såsom det materiale Finans og WIP hovedbog, f.eks.

Formålet med hovedbøger er at holde styr på omkostningerne ved materialer, der anvendes ved fremstilling af varer. Alle partier eller forarbejdning af varer pådrage sig nogle typer af omkostninger. Omkostninger revisorer har brug for denne information for at fordele produktionsomkostningerne på alle varer i fremstillingsprocessen. Dette giver en virksomhed mulighed for at vurdere, hvor effektivt det bruger materialer til at producere genstande.

Hvad er de forskellige former for ungdomsorganisationer Fundraiser Ideas?
Hvad er en råvarerisici?
Hvad er naturgas gensidige fonde?
Hvad er pensionsforsikring?
Hvad er brandforsikring?
Hvad er en rabat kupon?
Hvad er monetære aktiver?
Hvad er en super Money Market?
Hvad der er faste omkostningerne?
Hvad er et Consumer Bank?
Hvad er gæld Retirement?

Leave a Reply

trade online