Hvad er et nul procent ÅOP?

Et nul procent årlige omkostninger i procent (ÅOP) betyder en årlig procentsats på nul, og gebyrer ingen interesse overhovedet. April adskiller sig fra ansigtet på et lån i, at alle gebyrer, der kan opkræves for at generere lånet lægges til den pålydende værdi af de lån, så afskrives over lånets løbetid. Gebyrer for opkaldsoprindelse på et lån er almindelige. Bankerne kan opkræve gebyrer på kreditkort indehavere simpelthen for det privilegium at have kreditkortet. Gebyrer er en del af beregningen af ​​en april

Hvis en sælger af varer tilbyder nul procent ÅOP, han tilbyder at finansiere købers købet gratis. Sælger kan ikke skaffe finansiering for varer helt gratis, så han skal kompenseres for en anden måde. En måde at betale omkostningerne ved finansiering er at føje den til prisen. Hvis et møbel sælger tilbyder en stue sæt til $ 3000 US Dollars (USD) med nul procent ÅOP for tre år, kan en køber med rimelighed beregne en kontant pris, han er villig til at betale ved at fratrække tre år af interesse fra prisen. For eksempel, til en rente på 5% om året vil køberen formere $ 3.000 USD med 0,05, hvilket gav en renteomkostninger på $ 150 USD om året, hvilket ville være $ 450 USD over tre år, hvilket gør en samlet kontant pris på $ 2,550 USD rimelig.

Nul procent ÅOP er anvendt i kreditkort industrien til at lokke folk til at forhøje beløbet på deres kreditkort. Et kreditkort indehaveren er tilbudt et rentefrit lån til et par måneder, hvorefter renten vende tilbage til, hvad der er normalt på det tidspunkt. Bankens faktiske Håbet er, at kortindehaveren vil blive forsinket eller gå over hans kassekredit, der udløser sanktioner. Mange gange de sanktioner, er både et gebyr og en væsentlig stigning i den rentesats, der pålægges kredit kortholderen. En stor del af overskuddet på kreditkort stammer fra forsinket betaling og i løbet af kredit-linje sanktioner.

Når forbrugeren tilbydes nul procent ÅOP, han har brug for at tænke grundigt over situationen. Gratis er en meget god pris, men virksomhederne kan ikke rigtig råd til at tilbyde både de laveste priser og gratis finansiering. Bankerne helt sikkert ikke kommer til at tilbyde gratis brug for deres penge, selv for et par måneder, medmindre de forventer at tjene flere penge i det lange løb end de taber fra gratis finansiering. En forbruger kan gøre god brug af de tilbudte nul procent april, hvis han kan spare penge på noget, han har brug for, snarere end blot at købe en unødvendige element.

Hvad er en revisionspåtegning?
Hvad er forudbetalt virtuelt kreditkort?
Hvad er kreditorbeskyttelse?
Hvad er en fordringshaver?
Hvad er de forskellige typer af finansielle Konsulentydelser?
Hvad er et variabelt forrentet lån?
Hvordan vælger jeg den bedste Forex Trading Platform?
Hvad er en typisk invalideforsikring Benefit?
Hvad er finanspolitikken planlægning?
Hvad er Hazard Insurance?
Hvad er en omvendt Floater?

Leave a Reply

trade online