Hvad er et offshore Credit Card?

En offshore kreditkort er et kreditkort, som er fremstillet af en finansiel institution i en anden jurisdiktion eller land end indehaveren lever i. Der er sikret og usikret offshore kreditkort til rådighed, med den usikrede kortene bliver meget svært at få. Årsagerne en person måske ønsker at have en offshore-kort inkluderer at holde finansielle aktivitet fra at blive sporet eller har en finansiel identitet i et fremmed land ofte besøgt. Ulemper forbundet med at have et offshore-kort er, at de fleste af dem er sikret, kan der være en mangel på kundeservice, og der kan være øgede omkostninger.

De, der har en interesse i øget privatliv, uanset om ulovlige eller lovlige formål, ønsker måske at få en offshore-kreditkort for at forhindre regeringen sporing af deres udgifter og faktiske finansielle værd. Det er også en god idé til en person, der besøger et land, ofte for at holde en bankkonto og får kort i det pågældende land. Dette vil gøre det lettere for den person at rejse frem og tilbage uden at skulle veksle valuta hver gang. Mange offshore-kort har også den velkendte Visa ® eller MasterCard ® etiketter, så de er accepteret næsten overalt i verden.

En af de største ulemper ved at få et offshore kreditkort er, at de fleste af dem er sikret, hvilket betyder et depositum på 100-procent eller mere af den kreditlinje er påkrævet. Usikrede offshore-postkort er næsten umuligt at få, da de bærer bestemmelser lide at være en mangeårig medlem og have en næsten perfekt kredit historie. Finansielle institutioner uden for en kortholderens land vil heller ikke blive afholdt for at den samme service-standarder, der kan føre til fejlkommunikation, dårlig service og endda et tab af penge, som forbrugeren kan gøre næsten ingenting om.

Omkostningerne i forbindelse med en offshore-kort, f.eks kontantautomater (ATM), kan administration og årlige gebyrer, nogle gange være meget højere simpelthen på grund af det “off-shore” status. Anskaffelse og holde den ene af disse kort kan koste mere end mange mennesker har råd til. Dette er især tilfældet med offshore-kort, der tilbydes af tvivlsomme selskaber og illegitime finansielle institutioner.

Der er mange virksomheder og hjemmesider, der hævder at tilbyde et offshore kreditkort let for ansøgerne. Mange eksperter forsigtighed brugere mod disse steder på blotte faktum, at en sand usikrede offshore-kortet er meget vanskeligt at få, og mange virksomheder, der hævder at tilbyde dem, kan ikke være legitim. Dem, der søger at få en offshore kreditkort skal være sikker på forskning enhver virksomhed, der hævder at tilbyde dem, samt betingelserne for hver enkelt kort, inden der træffes afgørelse.

Hvad er forskellen mellem Medicare og Social Security Tax?
Hvad er en finansiel budget?
Hvad er fordelene og ulemperne ved en forbrugsafgift?
Hvad er de forskellige typer af FICA Restitutioner?
Hvad er Fælles Leje?
Hvad er en indbygget risiko?
Hvad er de bedste tips til brug af selvangivelsen Software?
Hvad er Extension Pricing?
Hvad er Asset genopbygningen?
Hvad er Junk Silver?
Hvad Er Reinsurance traktaten?

Leave a Reply

trade online