Hvad er et opkald bestemmelse?

Opkaldet Bestemmelsen er en vigtig komponent i forskellige typer af gæld, aftaler, der udbyder udstederen af ​​en aftale om at udøve det privilegium at kalde eller pensioneres gælden på et tidspunkt inden udløbet er nået. Mens mange typer af konverterbare aftaler giver kun ret til en tidlig pensionering af hele det udestående beløb, der er nogle eksempler på de kalder bestemmelse om, at tillade, at udstederen kun at kalde en del af det skyldige restbeløb.

Et område, som opkaldet bestemmelse er medtaget, kun er en selvfølge i mange hjem realkreditlån. Som en del af obligationens indenture specifikationer, gør det muligt at ringe til bestemmelse den institution, der holder pant til at opfordre til fuld betaling forud for tidsplanen, idet det antages, at betingelserne for indkaldelsen er opfyldt. Svarende til en acceleration klausul, kan opkaldet bestemmelse blive gennemført i situationer, hvor en standard på realkreditmarkedet har fundet sted, eller andre faktorer har fundet sted, at overbevise långiver, der opfordrer til det resterende skyldige beløb er i den bedste interesse for institutionen.

De kalder det også bliver udnyttet i form af lån, der er formuleret for at tillade investorerne at drage fordel af gode tilbud på aktier og obligationer. Investoren kan gøre brug af lånet som et middel til at købe sikkerhed, og derefter bruge den sikkerhed som sikkerhed for lånet. Typisk vil investor søge at afbetale lånet fra renteindtægter genereret af investeringen. Dog kan en ændring i markedet, kan være et signal til långiveren, at det er tid til at aktivere opkaldet levering og kræve betaling helt eller delvist.

Formålet med opkaldet bestemmelse er at sikre, at långiver er beskyttet med en rimelig grad af ugunstige forhold, der kan opstå med låntager, når lånet er ydet. Långivere normalt ikke forsøger at bruge et opkald bestemmelse, medmindre usædvanlige omstændigheder finde sted, som indikerer at låntageren vil snart være i stand til at opfylde vilkårene for lånet forpligtelse. Når opkaldet bestemmelse er udnyttet, långiver ofte overtager kontrollen af ​​sikkerheden anvendes til sikring af lånet, og kan bruge det som et middel til at løse det mindste en del af den udestående gæld.

Hvad er Udskudt Regnskab?
Hvad er nægtelse af revisionspåtegning?
Hvordan får jeg bedst konstateres depotrenten?
Hvilke faktorer er afgørende for Rhodium Price?
Hvad er det økonomiske ansvar?
Hvad er en Compounding periode?
Hvad er en Kapitalgevinster Udbytte?
Hvad er Lognormal Distribution?
Hvad er de forskellige typer af Accounting Software?
Hvad er en Roth IRA?
Hvad er en indkøbsrekvisition Order?

Leave a Reply

trade online