Hvad er et overskud Limit?

Et overskud grænsen er en bestemmelse i en kontrakt, der er ud over hvad der anses for den normale eller standard grænse for aftalen. Typisk er denne højere grænse er tilgængelig, når og som er angivet begivenheder eller omstændigheder opstår. Ofte er der behov for de involverede parter i kontrakten for at konferere med hinanden, afgøre, om de seneste begivenheder er i overensstemmelse med de betingelser, der bemærkede i aftalen til at tillade aktivering af overskydende grænse, og handle i overensstemmelse hermed.

Et af de mere almindelige eksempler på kontrakter, som kan indeholde et overskud grænse er forsikringsdækning, der omfatter ansvarsforsikring. For de fleste situationer, der falder inden for rammerne af den politik, vil den normale grænse gældende. Hvis en overskydende grænse er identificeret med de vilkår og betingelser i planen, vil forsikringsselskabet opmærksom på omstændigheder, der skal foreligge, før den højere grænse kan kræves. Det er ikke usædvanligt, at særlige betingelser, der findes inden for de vilkår, der gør det lettere at afgøre, om en given situation er berettiget til den yderligere fordel.

Ud over en overskydende grænse har at gøre med udvidelsen af ​​ekstra fordele for visse typer af begivenheder og situationer, kan udtrykket også bruges på en anden måde. En overskridelse grænse kan også have til at gøre med det niveau af beskyttelse forlænges på et tilknyttet forsikrings-politik, som en, der er dømt til at begynde at betale udbytte, når de fordele forbundet med en primær politik er udtømt. Denne fremgangsmåde for at bruge en primær og sekundær politik er ikke ualmindeligt, og kan bruges til at beskytte fast ejendom og andre former for ejendom, eller endda give yderligere ansvar dækning for visse typer af fagfolk.

Det vigtige ting at huske om et overskud grænsen er, at dækningen har at gøre med forekomsten af ​​visse begivenheder, der anses for uden for rammerne af de grundlæggende grænse. Afhængigt af arten af ​​den begrænsede type begivenheder, der kan være omfattet af højere grænse, inklusive denne form for dækning i politikken måske eller måske ikke være omkostningseffektiv. I tilfælde af, at den person eller virksomhed, der søger forsikring beskyttelse finder, at omfanget af begivenheder, der er berettiget til et overskud grænse er meget usandsynlig, at kontrollere at afgøre, hvor meget der er føjet til den præmie for at sikre den ekstra dækning er vigtig. Hvis forsikringstageren mener omkostningerne, kan ikke begrunde den ekstra dækning, er der ofte mulighed for at fjerne de bestemmelser vedrørende de ekstra fordele og nyder en lavere præmie.

Hvordan laver jeg Resterende indkomst?
Hvad er en afhængighed fritagelse?
Hvad er en Financial Accounting Statement?
Hvad er Periodisering skat?
Hvordan vælger jeg den bedste Merchant Bank?
Hvad er en Call Money Rate?
Hvad er de bedste tips til Day Trading aktier?
Hvad er Monopolistisk konkurrence?
Hvad er en Jumbo lån?
Hvad er forsikringsselskaber derivater?
Hvad er et hjem rentefradraget?

Leave a Reply

trade online