Hvad er et POD-konto?

POD konti er en enkel måde at sørge for hurtig og nem adgang til dine bankkonti i tilfælde af din død. Også kendt som udbetales ved dødsfald, konti eller Totten truster, tjenesten er gratis og findes på en række banker, kreditforeninger og opsparing og lån institutioner. Opsætning af en POD-konto er en måde at sikre midler, som er nødvendige for at tage sig af umiddelbare omkostninger kan tilgås uden at vente på testamenter at blive probated og aktiver til at blive frigivet.

Oprettelse af en udbetales ved dødsfald konto indebærer udpegning af en modtager. Processen indebærer anmoder om, at en POD konto blive oprettet med din lokale pengeinstitut. I de fleste tilfælde er der ingen omkostninger forbundet med denne procedure. Det eneste der kræves er, at du udfylde en simpel formular, kan identificere de bankkonti, du ønsker at have bundet til POD konto, give oplysning om navn og kontaktoplysninger for modtageren, og tilføje din signatur til formularen. I tilfælde af død, vil støttemodtageren har fuld adgang til eventuelle besparelser og kontrol af konti, der angives på skemaet.

En POD konto er forskellig fra blot at åbne en fælles konto. Med en fælles konto, har den anden person tilladelse til at hæve penge, mens det primære kontohaver er stadig i live. Derimod vil POD konto opsætningen kun at tillade den begunstigede adgang til midlerne, når døden af ​​den primære kontohaver er etableret på tilfredsstillende vis for den finansielle institution.

Sammen med at kontrollere og opsparingskonti, kan vilkårene i POD aftale også giver adgang til indskudsbeviser og andre værdipapirer, der er forbundet med nogen konti etableret med banken og i navnet på den primære kontohaver. Politikker på værdipapirer vil variere lidt fra den ene jurisdiktion til den anden. Bank-personale kan give oplysninger om hvilke restriktioner, hvis nogen, er på plads, når det kommer til at dække eksisterende konti med en POD konto.

Mens en POD-konto er en god løsning for nogle situationer, denne type arrangement er ikke ideel for alle. Der er mulighed for en forsinkelse i at tillade adgang til de aktiver, der indgår i POD konto, især hvis der er skattemæssige spørgsmål verserer. Dette er især tilfældet, hvis den lokale jurisdiktion pålægger ejendom skatter. Skatter normalt skal betales ud af de eksisterende aktiver først. Når dette er gjort, vil støttemodtageren få adgang til alle tilbageværende aktiver, der indgår i POD konto arrangement.

Hvad er en fond af venturekapitalfonde?
Hvad er en sikring af pengestrømme?
Hvad er Asset Diversificering?
Hvad er Budget Varians?
Hvad er rejseforsikring?
Hvad er gældseftergivelse?
Hvad er det ansvar af en revisor?
Hvad er det bedste tip til at holde et High School Fundraiser?
Hvad er et Excise Tax?
Hvad er Capital Investment Management?
Hvad er en global ETF?

Leave a Reply

trade online