Hvad er et porteføljeselskab?

En portefølje virksomhed er en virksomhed, der repræsenterer en specifik investering for et investeringsselskab, der specialiserer sig i at investere i private virksomheder med det formål at få egenkapitalen i de virksomheder eller købe dem ud. Alle de virksomheder, som en virksomhed investerer repræsenterer virksomhedens portefølje. Investeringen i et porteføljeselskab må ske i form af private equity i etablerede virksomheder eller venture-kapital i selskaber, lige er startet ud. Forvalterne af investeringsfondene forsøge at opbygge en portefølje af virksomheder, der maksimerer profit potentiale til sine investorer og samtidig begrænse risikoen.

Aktiemarkedet, hvor investorerne købe og sælge aktier af offentligt ejede virksomheder, er blot en form for investeringsmulighed for den enkelte. En anden form for investeringer kommer gennem store investeringsselskaber, der vier deres midler til privatejede virksomheder med behov for kapital. Disse virksomheder har ofte brug for business kapital til at finansiere nogle nye initiativ, opgradere udstyr, eller blot overleve. Virksomhedernes investeringer i disse selskaber normalt kræver betydelig kapital, men blot en lukrativ porteføljeselskab kan vende denne kapital mange gange over til investorer.

Generelt er den proces, hvorved et porteføljeselskab er målrettet begyndt af investeringsselskabet ledere, der specialiserer sig i at forske virksomheder med behov for kapital og beslutte, om sådanne virksomheder har potentiale for vækst. Disse investeringsselskaber generelt pulje ressourcerne i mange investorer, der er forpligtet til at foretage en betydelig investering af kapital blot at tage del i den lejlighed. Investeringsselskabet derefter begynder at opbygge en portefølje af investeringer fra disse fonde.

De fleste investeringsforeninger forsøge at opbygge porteføljer, der tilbyder diversificering til deres klientel. Det betyder, at porteføljeselskaberne vil blive udvalgt fra en lang række industrier, og kan repræsentere et bredt anvendelsesområde i form af deres markedsposition. Et porteføljeselskab kan være en veletableret mid-market firma, der blot har brug for en kapital boost til at komme igennem et groft plaster, mens en anden kan være en teknologisk opstart med en minimal track record, men en rigtig god idé, som kræver kapital, der skal sætte til handling.

Ved at udsætte investorer til forskellige niveauer af risiko og potentiel gevinst, kan porteføljemanagere effektivt at fjerne risikoen for investeringen som helhed. Mangfoldigheden af ​​porteføljen betyder, at svigt af en enkelt porteføljeselskab, og selv et par, kan blive dæmpet af positive afkast fra selskaberne i porteføljen klarer sig godt. Det skal også bemærkes, at virksomheder kan være målrettet af forskellige årsager, som nogle er beregnet til at få aktier for investorer, mens andre er beregnet til at blive købt ud helt.

Hvad er de forskellige former for sikkerhed?
Hvad er en Capital Reserve?
Hvad er Ejendomsforsikring?
Hvad er de forskellige typer af Building Society lån?
Hvad Combat betale?
Hvad er et direkte Lease?
Hvad er sammenblanding?
Hvad er Telefon Banking?
Hvad er High-Risk realkreditlån?
Hvad er Bud Sikkerhed?
Hvad er Global Financial Risk?

Leave a Reply

trade online