Hvad er et realkreditlån forhåndsgodkendelse brev?

Et realkreditlån forhåndsgodkendelse brev er et brev fra et realkreditinstitut om, at en potentiel hjem købers finanser er blevet vurderet og bekræftet af en pant professionelle, og at den potentielle hjem køber er blevet forhåndsgodkendt til at låne et bestemt beløb i form af et realkreditlån. Brevet kan være en meget vigtig bestanddel af en vellykket købe et hjem. Det er ikke kun giver den potentielle hjem køber med sikkerhed for, at han vil være i stand til at opnå et realkreditlån, men det giver også hjem sælgere til mere effektivt at overveje bud, da det kan hjælpe bekræfte kreditværdighed af en budgiver samt chancerne for hjemmet købet faktisk går igennem.

Når nogen ønsker at købe et hjem eller et andet stykke af fast ejendom, kan hun vælge at begynde sin søgen efter først at sikre, at hun er økonomisk i stand til at opnå et realkreditlån. I sådanne tilfælde vil hun besøge et pant långiver og medbring finansielle dokumenter, der giver et retvisende billede af hendes indkomst, gæld og kredit. Med den potentielle køber tilladelse, vil pant långiver begynde at undersøge disse oplysninger for at sikre dens gyldighed. Hvis det viser sig, at låntager er faktisk fortjener et realkreditlån, vil långiver typisk udstede hende et realkreditlån forhåndsgodkendelse brev, som angiver den mængde af penge, hun kan forvente at blive i stand til at låne. Både hjemme købere og sælgere skal dog være opmærksom på, at udstedelse af et pant forhåndsgodkendelse brev ikke garantere, at et pant rent faktisk vil blive godkendt, da både købers økonomiske situation og långiverens kriterier kan ændre sig, inden købet af et hus rent faktisk finder sted .

En væsentlig fordel ved at få et realkreditlån forhåndsgodkendelse brev inden du begynder et hjem søgning er, at nogle ejendomsmæglere er mistænksomme over for at arbejde med klienter, der ikke har godtgjort, at de er endda i stand til at sikre et realkreditlån. Som ejendomsmæglere arbejde på en kommission, er det ikke giver mening for dem at arbejde hårdt på vegne af nogen, der vil faktisk aldrig bringe dem et salg. Faktisk vil nogle ejendomsmæglere såvel som hjemme sælgere ikke seriøst overveje at samarbejde med nogen, der endnu ikke har et realkreditlån forhåndsgodkendelse brev.

Nogle potentielle boligkøbere at blive forvirrede over forskellen mellem et realkreditlån prækvalifikation bogstav og et realkreditlån forhåndsgodkendelse brev. Selv om de kan lyde ens, de processer af pant prækvalifikation og præ-godkendelse er meget forskellige. Når en person på forhånd kvalificerer sig til et realkreditlån, han blot fremsender bestemte stykker af finansielle oplysninger til et pant specialist eller endda et online program for en vurdering af det beløb, som han kan håbe på at låne, når de køber et hjem. Der er ingen efterprøvning af disse oplysninger i den præ-kvalifikation proces, i modsætning de strenge undersøgelse, der sker ved udstedelsen af ​​et realkreditlån forhåndsgodkendelse brev. Som en generel regel bør købere, der er bekymrede for at have deres tilbud taget alvorligt af hjem sælgere indhente en forhåndsgodkendelse brev snarere end en prækvalifikation brev.

Hvad er en pris Rabat?
Hvad er en term Premium?
Hvad er Estate Regnskab?
Hvordan vælger jeg den bedste dag Trading Software?
Hvad er forskellen mellem Medicare og Social Security Tax?
Hvad er Mortgage Amortisering?
Hvad er en super Money Market?
Hvad er et nul procent ÅOP?
Hvad er Mobile Phone Insurance?
Hvad er udskudt godtgørelse?
Hvad er en Silver Penny?

Leave a Reply

trade online