Hvad er et realkreditlån mægler?

Ofte folk forveksler realkreditmæglere med långivere. En pant mægler tilbyder lån produkter af forskellige långivere, mens en långiver giver den faktiske lån penge til låntager. Bund og grund et realkreditlån mægler er et lån udbyder, der fungerer som bindeled mellem låntagere og långivere. En mægler kan arbejde inden for en virksomhed eller uafhængigt.

En pant mægler ikke låne penge. I stedet, han eller hun arbejder med låntagere, der bistår dem med at finde passende matches realkreditlån. Typisk vil et realkreditlån mægler lære behov låntager og gøre arbejdet for shopping for de bedste lån deal fra långivere, der tilbyder denne særlige type lån. Mæglere arbejder normalt med mange långivere, der forsøger at matche de rigtige långiver med den enkelte klient. Nogle mæglere har faktisk hundredvis af långiver kontakter. Fordi de har så mange långivere, hvorfra man kan vælge, børsmæglere er mere tilbøjelige til at finde lån for låntagere med særlige behov, ligesom problemet kredit, end de enkelte långivere.

Realkreditmæglere acceptere ansøgninger fra låntagerne og søge at låse i priser og vilkår med långivere. De giver også kræves statslige og føderale oplysninger. Derudover mæglere samle alle de nødvendige dokumenter, herunder, men ikke begrænset til, kredit rapporter, beskæftigelse verifikationer, aktiv afsløringer, og ejendom vurderinger. Når en ansøgning anses færdig, pant mægler har gjort det til den rette långiver, som derefter håndterer lån godkendelse og udbetaling.

Ofte vil et realkreditlån mægler give grundlæggende kredit rådgivning i et forsøg på at hjælpe låntagere med rette kredit problemer. Han eller hun kan også rådgive låntagerne om måder til at opnå bedre lånerenter. Mæglere besvare spørgsmål og hjælpe lånere med at forstå både i ansøgningsprocessen og lån detaljer som godt. Pantet mægler tilbyder kun hjælp før lånet processen er færdig. Når låntager har opnået et realkreditlån, mægleren er reelt ude af kredsløbet, og alle spørgsmål skal stilles for långiveren.

Mæglere tjene kommission i bytte for at bringe låntagere og långivere sammen. Normalt er mæglerens provision indirekte af køberen, i form af lukning omkostninger eller yderligere lån point. Pantet mægler modtager betaling, når lånet er lukket.

Hvordan får jeg det bedste ord depotrenten?
Hvad er forsikringsselskaber derivater?
Hvad er en Afslutning Bond?
Hvad sker efter en Savings Bond Løbetid Dato?
Hvordan jeg investere i guld og sølv mønter?
Hvad er et finansieringsselskab Broker?
Hvad er skatteudgifter?
Hvordan kan jeg gemme penge for forsikring?
Hvad er fractional ownership?
Hvad er Earnings Per Share?
Hvad er Group fordelene?

Leave a Reply

trade online