Hvad er et realkreditlån?

Et realkreditlån er et lån købes af en køber til at betale sælgeren af ​​et stykke af ejendom i sin helhed. Køberen så skylder pant långiver det samlede beløb lånt, plus renter og gebyrer. Som sikkerhedsstillelse eller garanti for betalingen, har långiveren i pant skødet eller ejerskab af sagde ejendom, indtil køber betaler pant off. Men køberen indtager den ejendom, som om det allerede var hans eller hendes egen.

Der findes flere typer af realkreditlån til rådighed, og som er bedst til en bestemt køber afhænger af hans eller hendes økonomiske situation og langsigtede planer. Nogle mennesker har planer om at forblive i et hus i tredive år

andre gør kortsigtede investeringer for at gå op i fast ejendom stige. Matchende højre klienten med de rigtige realkreditlån forudsætter tid og energi på den del af køber og långiver begge.

Et par af de fælles betingelser i forbindelse med realkreditlån lukker gebyrer, point, og de årlige omkostninger i procent (ÅOP). Disse og mange andre gebyrer, der kan forhandles. Den bedste udseende realkreditlån reklame er ikke altid den billigste på grund af eventuelle skjulte gebyrer. Eksperter siger, at sammenligne ÅOP for et realkreditlån, kan hjælpe køberen bestemme, hvilke realkreditlån er billigere, som loven kræver, at alle gebyrer skal indgå i denne beregning. Ofte ÅOP for et realkreditlån er ikke annonceret, og køberen skal bede om disse oplysninger.

Hvis en køber kan lægge 20% af den købsprisen kontant, vil realkreditlån renten blive lavere, og køberen vil ikke nødt til at få private pant forsikring (PMI). PMI er påkrævet for købere med ringe eller ingen egenkapital, som PMI vil gøre afdrag på realkreditlån, hvis køberen ikke kan. Långivere kræver PMI at beskytte deres investeringer, når en køber sætter mindre end 20% ned, fordi de realkreditlån, med gebyrer og renter, vil i første omgang være større end værdien af ​​ejendommen. Dette ændrer sig, når lånet er betalt ned over en periode, opbygge cirka 20% af egenkapitalen, hvorefter PMI (og dens gebyrer) ophører.

Efter PMI udløber, hvis en indehaver af et realkreditlån misser betalinger, långiveren kan afskærme på lånet. Det betyder, at køber har misligholdt sin kontrakt til at betale pant, og långiver kan smide de køber og sælger ejendommen til at få dækket tab. Køberen mister alt i dette scenario. Når dette sker, er det som regel sker tidligt. Når folk opbygge egenkapitalen i fast ejendom de er mere motiverede for at redde investeringen og har flere valgmuligheder.

Hvis en pant indehaver, der har opbygget betydelig egenkapital pludselig er strapped for kontanter, kan han eller hun overveje refinansiering. Ved refinansiering af realkreditlån over en længere periode, kan den månedlige ydelse falder. Nogle mennesker refinansiere at trække egenkapital ud af hjemmet i form af en kontant betaling, ofte bruges til at foretage forbedringer på hjemmefronten.

En generel tommelfingerregel er, at en pant betaling ikke må overstige 28% af den samlede indkomst for de Qualifier (r). Kvalificeret til et realkreditlån vil kræve en acceptabel gæld i forhold til indkomsten. Kreditkort, billån og andre finansielle gæld figur i denne beregning. Det er en god idé at se, hvor meget du er berettiget til, før shopping for et hjem.

Realkreditlån kan være fast eller variabel, kort eller lang sigt. Den rigtige realkreditlån afhænger af mange faktorer. Vær sikker på at få professionel rådgivning, uddanne dig grundigt om dine muligheder, og shoppe rundt, før der træffes beslutning om de bedste realkreditlån planen og långiver.

Hvilke faktorer bidrager til invalideforsikring omkostninger?
Hvad er Chain Banking?
Hvad er en skat smuthul?
Hvad er en effektiv årlig Return?
Hvad er en indbygget risiko?
Hvad er en Superannuation Scheme?
Hvad er et budget Sæt?
Hvad er en blå ark?
Hvad er en gave selvangivelse?
Hvad er en Equity Warrant?
Hvad er uredelighed Forsikring?

Leave a Reply

trade online