Hvad er et revolverende Credit Limit?

En revolverende kreditmaksimum er en linje af kredit åbne for den aftalte frist, som du kan låne. Det er almindeligt i to typer af lån, de af kreditkort og i nogle hjem lånekapital. Selvom du måske har en maksimal grænse for kreditter til rådighed for dig, kan dette kaldes en revolverende kredit grænse eller blot revolverende kredit, fordi udbetaling tilbage alt, hvad du låner efterlader du løbende adgang til kredit.

De fleste kreditkort arbejde på princippet om den revolverende kreditmaksimum. Du har en fastsat grænse på kredit. Så længe du foretager betalinger, eller betale tilbage, hvad du skylder, du fortsat har adgang til kredit op til dens grænse.

Dette er en revolverende kreditmaksimum, fordi din adgang til at låne penge afhænger af din betale tilbage, hvad du skylder, og dermed kredit grænser vil ændre sig. Sig for eksempel du har et kreditkort i den revolverende kreditmaksimum type. Du kan låne op til et maksimum på 1000 US dollars (USD) på kortet. Du har brugt 500 USD allerede. Dit kreditmaksimum, det beløb, du kan i øjeblikket låne hvis du laver regelmæssige betalinger, er nu 500 USD.

Hvis du laver en 250 USD betaling på de 500 du skylder, din kredit til rådighed nu ændres til 750. Hvis du betaler det samlede skyldige beløb, kan du igen låne op til 1000 dollars. På den anden side, hvis du ikke foretager betalinger kan banken nedsætte din grænse, erklærer du er nødlidende, og nægter at forlænge et mere kredit til dig. Du har kun adgang til den revolverende kreditmaksimum, så længe du overholder vilkårene i din aftale med långiveren.

En anden form for revolverende kreditmaksimum er baseret på den egenkapital, du har i dit hjem. Dette kaldes et sikkert lån, snarere end en usikrede én. Når du låner penge, der med et drejeligt kreditmaksimum du kan gøre regelmæssigt, långiver nu ejer en del af egenkapitalen i dit hjem, før du tilbagebetale pengene. Når folk har masser af egenkapitalen i deres hjem, de kan lejlighedsvis bruge denne form for revolverende kreditmaksimum stedet for at bruge usikrede lån, som et kreditkort selskab.

Finansielle eksperter advarer mod at bruge kreditkort, når du ikke absolut skal. Boligejere, der låner på deres egenkapital gennem en revolverende kredit grænse kan finde sig selv med meget lille egenkapital tilbage i deres hjem, når de overforbrug. Dette kan skabe en økonomisk krise, hvis du pludselig bliver ude af stand til at gøre dine betalinger på den revolverende kredit grænse eller på dit hus. Især når boligmarkeder blive ustabil, kan du ende op som følge af flere på dit hjem, end det er faktisk værd, hvis du tager for meget egenkapital fra dit hjem.

Hvis du har planer om at bruge en revolverende kredit grænse, der er leveret af egenkapital i dit hjem, er det en god idé at indstille din maksimale beløbsgrænse forholdsvis lav. Også modstå tilbud fra banker for at øge denne grænse. Ganske vist er der er tidspunkter, hvor du måske brug for at låne på egenkapitalen i dit hjem, men det kan være billigere ske gennem refinansiering dit hjem, hvor du sænke dit hjem renter, end det ville være, hvis du har et stående revolverende kreditmaksimum lån med en bank. En revolverende kreditmaksimum ofte udgør en stor fristelse til overforbrug.

Hvad er Cash Credit?
Hvad er Chain Banking?
Hvad er pensionsforpligtelse?
Hvad er forbrugerundervisning interesse?
Hvorfor bør jeg overveje en høj fradragsberettigede Health Plan?
Hvad er en skat salg?
Hvordan får jeg en handels-rabat?
Hvad er en kontantrabat?
Gør Old Stock Certifikater har Value?
Hvad er sammenhængen mellem inflation og arbejdsløshed?
Hvad er en taksator?

Leave a Reply

trade online