Hvad er et Scratch Card Fundraiser?

Et skrabelod fundraiser er en begivenhed, der gør det muligt sportshold, velgørende organisationer, kirkelige grupper og andre bidrag-afhængige organisationer til at hæve penge ved hjælp af kort med scratch-off prikker som angiver det beløb, en donor vil give. Kortene er normalt betalt på forhånd af den organisation, kan tilpasses, og omfatter ofte kuponer, der kan gives til spillere i bytte for deres donation. Fortalere for den skrabelod fundraiser fastslå, at det kan være lettere at køre og mere rentable end andre populære fundraising muligheder. På negativsiden kan ridse kortproducenten gebyrer begrænse en fundraiser potentielle overskud og andre donorer kan ikke lide de kort “overraskelsesmoment.

Under et skrabelod fundraiser, er hver fundraising teammedlem får en eller flere skrabelodder, der er dækket med en række uigennemsigtige firkanter eller prikker, der kan gnides væk med en mønt, en nøgle, eller en anden lille, stive objekt. Et nummer er trykt på kortet under hver af disse firkanter eller prikker. Når en donor indvilger i at deltage i et skrabelod fundraiser, hun gnider væk så mange rum som hun vil, og derefter donerer det beløb er angivet på de dele af det kort, hun har udsat. Mens donation beløb, som et kort mellemrum varierer, er de fleste kort begrænset til et maksimalt mulig donation per plads. Generelt, fundraising team medlemmer fortsætte med at bruge det samme kort, indtil alle pladser er blevet ridset væk.

Normalt, en organisation, køb skrabelodder gennem en fundraising materialefabrikanten. Mange af disse virksomheder tilbyder tilpasses skrabelodder. For eksempel kan en baseball hold har mulighed for at vælge kort, der er trykt med billeder af baseball udstyr eller en batter står ved pladen. Ofte hvert kort indeholder også en række af kuponer ark tilbyder besparelser på lokalt eller nationalt restauranter og andre detailhandlere. Disse plader er givet til skrabelod spillere, som belønning for deres donationer.

Tilhængerne af skrabelod fundraiser fastslå, at det kan være mere praktisk at køre end andre typer af fundraisers, fordi kortene er yderst bærbare og alle donationer indsamlet straks. Desuden kan et skrabelod fundraiser potentielt være mere rentable end andre typer af fundraisers. Dette skyldes, at de indledende udgifter til skrabelodder kan være lavere end i andre populære fundraising emner, som slik.

Der er også et par potentielle ulemper ved skrabelod fundraiser. Først og fremmest, hvis et fundraising hold ikke shopper rundt for rimeligt prissat skrabelodder, op til 30 procent af donationer eller flere kan gå til at daekke Kortet koster. Derudover kan nogle potentielle donorer blive slukket ved den kendsgerning, at de ikke kan diktere deres egen donation beløb. Endelig kan meget unge fundraisers ikke har ansvarsfølelse er nødvendig for at indsamle og holde styr på øjeblikkelig donationer.

Hvad er en omvendt Floater?
Hvad er en saldo på nul-konto?
Hvad er Capital Investment Banking?
Hvem skal betale underholdsbidrag?
Hvad er økonomisk brancheanalyse?
Hvad er en luft Conditioner Tax Credit?
Hvad er Sælger Closing Omkostninger?
Hvad er Fonden derivater?
Hvad er en fond prospekt?
Hvad er en direkte finansiering Lease?
Hvordan får jeg en kulturmæcenat?

Leave a Reply

trade online