Hvad er et skema C formular?

Skema C er en del af føderale indkomstskat rapporterer, at lister overskud eller underskud fra en virksomhed. Det er indgivet til Internal Revenue Service (IRS) sammen med form 1040 og den nødvendige dokumentation i april 15. hvert år. Enhver, der har indtægter fra salg af varer eller tjenesteydelser til en fortjeneste skal udfylde denne formular.

Nogle mennesker er i tvivl, hvis de betragtes som selvstændige erhvervsdrivende. Der er en hårfin grænse mellem, hvad der betragtes som en hobby, og hvad der betragtes som en virksomhed. En hobby defineres som en aktivitet, hvor personen ikke forvente at gøre skattepligtige indkomst. Hvis aktiviteten forventes at gøre indkomst, er det så betragtes som en virksomhed. Hvis en forfatter er blogging for sjov og tjene lige nok til at dække hendes udgifter, hun er en hobbyist. Hvis hun så begynder at tjene en almindelig indkomst gennem reklamevirksomhed og betalt forbinder, hun er nok i erhvervslivet.

Enhver person, der er selvstændige skal filen skema C, uanset størrelsen af ​​den indkomst, de havde det år. Da det er brugt til at spore såvel tab som overskud, skal alle, der sælger varer eller tjenesteydelser med en avance føre registre over deres salg og udgifter. Disse oplysninger skal opbevares i en hovedbog og alle kvitteringer skal opbevares i syv år efter indgivelsen af ​​former.

Dem med en enkel virksomhed kan spare tid ved at bruge et skema C-EZ. For at kvalificere sig til denne form, skal virksomheden have under $ 5.000 US Dollars (USD) i udgifter, ingen ekstra medarbejdere, og ingen hjemmekontoret fradrag. Denne form fungerer godt for dem, der har deltids-selvstændig erhvervsvirksomhed eller få komplikationer i deres virksomhed struktur.

De, der indgiver en skema C, du kan finde så mange fradrag som muligt, men alt for mange useriøse fradrag er et rødt flag for IRS revisorer. En af de mest almindelige fradrag selvstændige forsøger at tage, er til et hjemmekontor. Hjemmekontoret fradrag er kun muligt, hvis arbejdet placeringen er kun anvendes til arbejde. Nogen, der arbejder fra hjemmet i et kontor, der også er et legerum, opbevaringsrum til juledekorationer, og underholdning rum er generelt ikke i stand til at fradrage hjemmekontoret udgifter. Alle telefonlinjer eller internetbrug skal dedikerede linjer, der skal tælles som omkostninger. Fradrag bør altid drøftes med en skat professionel for at være sikker på, at de er gyldige.

De, der indgive en skema C og gøre mere end $ 400 årets resultat også skal indsende en liste SE. Med arbejdsgiver-baserede indtægt, betaler arbejdsgiveren halvdelen af ​​social sikring og Medicare skat, hvilket betyder, at den ansatte og arbejdsgiveren betaler hver 7,65%. De, som er selvstændige, skal betale hele 15,3% share på egen hånd. Form SE tal denne skat, og det er skrevet ind i form 1040 under skyldige skatter overskrift.

Hvad er Cash Collateral?
Hvad er Financial Supply Chain Management?
Hvad er Treasury Securities?
Hvad er et kapitaltilsagn?
Hvilken rolle spiller glidende gennemsnit i Teknisk Analyse?
Hvad Er skyldner gæld?
Hvilke faktorer bestemmer prisen på platin?
Hvad er en pris Point?
Hvad er Barter?
Hvad er de forskellige typer af Asset Allocation Models?
Hvordan betaler jeg Self Beskæftigelse Skatter?

Leave a Reply

trade online