Hvad er et SSN?

SSN er bredt accepteret akronym, der står for Social Security Number. En SSN er et 9-cifret, personlige identifikationsnummer udstedt til amerikanske statsborgere og fastboende af De Forenede Stater Social Security Administration. SSN er et af de vigtigste numre en person kan have. Du skal have et CPR-nummer for at søge et job, modtage offentlig støtte, fil skatter, og få et pant eller kredit. Af alle disse grunde er en SSN også en af ​​de mest private dele af personlige oplysninger den enkelte bruger og bør holdes privat.

Selvom SSNs ikke blev udstedt indtil 1936, var de oprindeligt skabt som en del af New Deal Social Security Program, og blev kun brugt til skattemæssige formål. Det betød, at de fleste børn ikke var forpligtet til at have et SSN, før de fylder 14 år. Men i 1986 blev en ny lov instated kræver børn over 5 for at have et SSN, før de kunne påberåbes som forsørges af deres forældre. Dag, børn har brug for et SSN før deres første fødselsdag.

The Social Security Administration er et kontor i De Forenede Stater forbundsregeringen og den eneste kilde til at opnå en juridisk udstedt CPR-nummer. I de senere år er SSN blevet sammenkoblet med mere end blot skatter, fordi det bruges af banker, gymnasier og andre primære forretningsenheder som dokumentation for identifikation. Dette er, hvordan SSN er blevet det primære mål for identitetstyveri. Med en persons SSN i ​​deres besiddelse, kan tyvene let kan ansøge om kredit og få andre identitet og finansielle midler svigagtigt.

For nyfødte borgere eller nye permanente beboere at få en SSN, skal de kontakte deres lokale sociale kontor. Hvis du mener din SSN er blevet kompromitteret, er det vigtigt at kontakte administrationen for at få oplysninger om de nødvendige skridt til at beskytte din kredit og identitet. De kan tilbyde assistance og fortælle dig, hvad der kan gøres for at undgå potentielle personlige og økonomiske ødelæggelser.

Hvad er aktivklasse midler?
Hvad er Lej at købe boliger?
Hvad er Chartered Financial Management?
Hvad er Over-Diversificering?
Hvad er de forskellige typer af værdipapirer?
Hvordan vælger jeg den bedste Commodity Exchange-Traded Funds?
Hvad er Basel-aftalerne?
Hvad er en arbejdsløshedsforsikring agentur?
Hvad er långivere pant forsikring?
Hvad er de forskellige typer af Option Trading Strategies?
Hvad er interne midler?

Leave a Reply

trade online