Hvad er et stop Order?

Et stop orden er en speciel type for at sælge eller købe en bestand, når prisen på denne bestand, når et på forhånd fastlagt stoppe pris. Det bruges af investorer til at begrænse tabet, at en investor kan komme ud eller for at forsøge at låse i en gevinst på en aktie. Investorer kan udstede et stop for at deres børsmægler til automatisk at sælge materiel, hvis prisen på aktien falder til en bestemt pris, der kaldes en sælger stopper orden. I et buy stopordre, køber investor bestanden når den rammer en bestemt pris, håber det vil fortsætte med at stige.

Som et eksempel, overveje en investor, der ejer 100 aktier i ABC selskab og har købt dem for $ 10 US-dollar (USD). Prisen er nu på $ 12 USD per aktie. Investoren kan give mægleren et stop for at sælge, hvis prisen på ABC bestanden falder til $ 11 USD. På denne måde, er investor sikret en 1 USD overskud per aktie og behøver ikke hele tiden at se på markedet for at sikre, at en bestand prisfald vil få overskud til at være tabt.

Hvis der kort tid senere, at investor konstaterer, at prisen er nu steget til $ 13 USD, kan investoren annullere den første stop orden og placere et andet stop ordre til et stop pris på $ 12 USD for at sikre, at en fortjeneste på $ 2 USD per aktie realiseres. Da bestanden bevæger sig op i pris, kan de stoppe ordren hele tiden ændres, indtil i sidste ende prisen falder og stoppe ordren udføres, og bestanden er solgt.

Stop ordrer kan også bruges til at begrænse et tab i tilfælde af, at aktiekurserne falder efter et køb. I det foregående eksempel. Hvis investor køber ABC lager på $ 10 USD per aktie, kan et stop for at være placeret med et stop pris på $ 9 USD i et forsøg på at begrænse tabet til bare en $ 1 USD per aktie

En køber stoppe ordren er afgivet på lager endnu ikke købt. Ideen med denne type ordre er at købe en bestand, der er begyndt en opadgående tendens. Når bestanden stiger til en forudbestemt pris, er det købt. På denne måde kan en investor forsøge at købe aktien, ligesom dens pris er begyndt at gå op, med håbet om, at prisen vil fortsætte med at stige.

Stop ordrer ikke udføres altid ved stoppestedet pris. Hvis bestanden falder meget pludseligt med et stort beløb, kan sælge stopordre blive udløst, og bestanden solgt. Da bestanden altid er solgt til markedsprisen, dog kan prisen ligge under stoppe pris. Sælg stop ordrer er indgået en computer handelssystem og bliver automatisk udføres, når prisen er på eller under stoppe pris.

Hvis der er en masse af stop ordrer, der er udløst af en bestemt stop, kan prisen på aktien styrtdykke meget hurtigt. Heldigvis, det er temmelig sjældne. Stop ordrer er meget hyppigt bruges af aktive investorer, da de giver en hurtig og automatisk svar på aktiekurserne. Køb og hold typen investorer er usandsynligt, at bruge denne form for investeringsstrategi.

Hvordan vælger jeg den bedste Tax Return Service?
Hvad er et fællesskab?
Hvad er en boligstøtte?
Hvad er det betale sig at arbejde Tax Credit?
Hvad er en linje af kredit?
Hvordan vælger jeg en sikker payday lån långiver?
Hvad er et opkald mulighed?
Hvad er produktaktivering Cost Management?
Hvad er en fordringshaver?
Hvad er forskellen mellem simpel rente og renters rente?
Hvad er et erklæret Udbytte?

Leave a Reply

trade online