Hvad er et tæppe Lien?

Nogle gange refereret til som en all-aktiver tilbageholdelsesret, tæppet pant er en ret, der er udstedt til en kreditor som sikkerhed for tilbagebetaling af lån eller andre ressourcer, der er udvidet til en debitor. Tæppet pant er enestående, fordi det giver mulighed for at kreditor adgang til alle aktiver, der er ejet af debitor i tilfælde af misligholdelse af låneaftalen.

Formålet med tæppe pant er at give borgere og virksomheder, som ønsker at stille flere aktiver som sikkerhed for lån for at få økonomisk støtte. I modsætning til en pant aftale om et køretøj, som normalt giver kreditor ret til at generobre de køretøjet i tilfælde af debitors at undlade at foretage regelmæssige indbetalinger på gælden, går et tæppe pant langt videre. Skøn for kreditor, kan et af de elementer, der er anført som en sikkerhed interesse for lånet blive opfordret til at gå på pension den resterende gæld på det misligholdte lån. Debitor har ingen indflydelse på, hvilke af de stillede sikkerheder kan indsamles og anvendes til at afvikle gælden.

Blanket panterettigheder er normalt struktureret på en af ​​to måder. Den mest almindelige metode er at inkludere en specificeret liste over alle aktiver, der bliver brugt som sikkerhed, med specifikke ordskvalder, der gør det muligt for kreditor at overtage kontrollen af ​​nogen eller alle af disse aktiver med henblik på at gå på pension gælden. Der er nogle tilfælde, hvor et tæppe pant er skrevet for at tillade en kreditor til at gå efter andre aktiver ejet af debitor, i tilfælde af, at markedsværdien af ​​de pantsatte aktiver, ikke svarer til den mængde af gæld, der er tilbage på lånet.

Virksomheder har tendens til at udnytte tæppet pant som et middel til at sikre kortsigtet finansiering til en kommende udvidelse eller business-relaterede projekter, der gør brug af aktiver, der er i besiddelse af virksomheden, men ikke nødvendigvis afgørende for den centrale drift. Ved at bruge sikkerhedsstillelse, der er perifer for virksomheden, sikrer, debitor, at virksomheden vil fortsætte, selv hvis uforudsete omstændigheder forsinke eller ødelægge ekspansion. Samtidig er det kreditor stadig sikker på tilbagebetaling, gennem salg af punkterne i tæppet pant.

Hvad er de forskellige former for vederlag Systems?
Hvad er en Kompenserende Balance?
Hvad er en Capital Reserve?
Hvordan ansøger jeg om arbejdsløshedsforsikring?
Hvad er den regnskabsmæssige ligning?
Hvad er en guld IRA?
Hvad er CVV CID?
Hvad er en Bullet Bond?
Hvad er valuta?
Skulle jeg Walk Away fra et realkreditlån?
Hvad er en rabat-kort?

Leave a Reply

trade online