Hvad er et tillidsbrud?

Overtrædelse betyder at bryde, og et tillidsbrud er hovedsageligt en brudt tillid, lover en måde, hvorpå man undlader at opfylde forbundet til noget eller nogen betroet ham / hende. I erhvervslivet forstand vil du se udtrykket tillidsbrud undertiden forbundet specifikt med administration af truster. For eksempel administratoren af ​​en ejendom kunne bruge alle pengene i den, eller blot undlader at gøre hans / hendes job. Tillidsbrud kan også anvendes i andre forretningsmæssige sammenhænge, ​​ikke blot administrationen af ​​trustfonde, for at vise, hvordan en person forsætligt eller ved forsømmelighed har undladt at handle på vilkår fastsat i aftaler

en revisor, der embezzles fonde bryder den tillid, med sine klienter.

Der er mange eksempler på den måde, hvorpå en brudt tillid kan forekomme, men de har alle ting til fælles. Det tillidsbrud overtræder betingelserne i aftalen mellem de involverede parter. For det andet har den person, der bryder den tillid, blevet betroet med noget: administration af fonde, der investerer en andens penge, overvåge ansatte, der tager sig af et barn, der giver medicinsk behandling, undervisning, der tager sig af et dyr, eller optræder som præst for en lokalsamfundet.

For at komme igennem livet, må de fleste af os tillid, på et tidspunkt, nogle aspekt af vores liv til andre. Selv en leder / medarbejder forholdet er en af ​​bestemte typer af tillid, styret af beskæftigelses-og anti-diskrimination love. Når du giver en anden en vis autoritet eller magt i dit liv, har de en vis kontrol over dig, som når de ikke æret er et tillidsbrud.

Breaking tillid er ikke altid bevidst. Nogle gange er den person i myndighed krænker tillid til en anden blot ved at undlade at gøre hans eller hendes job godt eller præcist. Andre gange, handlinger er forsætlige overtrædelser og et misbrug af den pågældendes stilling af tillid.

På det retlige indstilling, kan udtrykket tillidsbrud blive brugt til at beskrive forretningsforbindelser, hvor den ene part har undladt at opfylde eller forsætligt brød form af en kontrakt. Med andre indstillinger, kan stole blive krænket på mange måder, for det meste når en person ved magten misbruger sin / hendes holdning. Du kan se på følgende som overtrædelse af tillid i dag-til-dag-indstillinger:

En læge / terapeut / præst har en seksuel kontakt med en patient / sognebarn.

En lærer eller forælder verbalt, fysisk eller seksuelt misbruger et barn.

En forælder eller plejeforældre forælder ikke at yde basal omsorg for et barn overdraget til dem.

En leder seksuelt chikanerer ansatte eller bryder love, der gælder på arbejdspladsen adfærd.

En arbejdsgiver undlader at give staten mandat rettigheder til arbejdstagere.

En babysitter negligerer hendes anklage, også stativer op i hundredvis af dollars over lange afstande telefonopkald.

Du PET sitter ikke gå tur med din hund, som angivet.

Nogen at tage sig af dit hus i dit fravær ikke vand dine planter.

Det tillidsbrud kan være meget store eller meget små. Din housesitter måske ikke vand dine planter, som er et lille brud. Hvis din housesitter tager alle dine regninger, stjæler dine kreditkortnumre og tager ud med dine møbler, dette er en kæmpe tillidsbrud.

På trods af disse overtrædelser, er vi afhængige af andre, og må sætte lid til dem fra tid til anden. Uanset om du overlader din bankkonto eller dit renseri til en anden, bare huske, at størstedelen af ​​befolkningen har planer om at opfylde deres aftaler med dig. Evaluer virksomheder, skoler, babysittere, og chefer ved at få information og referencer fra andre, så du kan placere stole i andre lettere, men klogt.

Hvordan vælger jeg den bedste finansielle procedurer?
Hvad er en Tax Identification Number?
Hvad er en kommerciel bank?
Hvordan får jeg en Serie 65 licens?
Hvad er efter skat Udgifter gæld?
Hvad er forskellige typer af finansielle forbrydelser?
Hvad er Credit Reports?
Hvad Er kontoen Current?
Hvad er Arbejdsløshedsforsikring Weekly hævder?
Hvad er Financial Consulting?
Hvad er en ekstraordinær tab?

Leave a Reply

trade online