Hvad er et udbytte at Værste?

Udbyttet til worst opfattes som at være den effektive rente på en obligation spørgsmål, når den værst tænkelige sæt omstændigheder har fundet sted. Som det laveste af alle effektiv rente på fremskrivninger, gør den effektive værste fald en række forskellige forudsætninger og anvender dem til afkastet på en obligation. Denne tilgang er med til at vise, hvilke faktorer der kan påvirke afkastet på obligationen i en negativ måde.

Flere af de faktorer, der tages i betragtning med et udbytte til worst beregning er noget fælles, mens andre har tendens til at bære langt mindre chancer for overhovedet at opstå. Generelt er de forudsætninger præsenteres som simpel årsag og virkning vilkår. For eksempel, hvis der ikke er nogen forudbetaling forbundet med obligationsudstedelsen så chancerne er markedet afkast vil vise sig at være højere end den kupon. På samme tid, hvis markedet udbyttet forventes at ligge under kuponen så forudbetalingen er antaget.

Eftersom afkastet til worst repræsenterer det lavest mulige tilbud på den effektive rente, beregningen er en vigtig overvejelse, når man overvejer en obligationsudstedelse. Ser man på hvad der kunne muligvis påvirke værdien af ​​investeringen, der giver mulighed for forskellige former for komplikationer, vil hjælpe investor har et bedre billede af, hvad type reduceret gengæld kunne forekomme. Denne fremgangsmåde kan hjælpe potentielle investor overveje at obligationen i en bredere sammenhæng, og ikke kun i bedste fald.

Samtidig bør give efter for værste ikke gives en usædvanlig stor overvejelse. I de fleste tilfælde, er afkastet til worst ikke mere end en mulighed for, hvordan investeringen vil vise sig. Mens den strategi er nyttigt at undersøge alle mulige scenarier i forbindelse med obligationsudstedelsen, bør resultaterne af disse forudsigelser være afbalanceret med den antagelse, at det endelige afkast på obligationen spørgsmålet vil være mere i overensstemmelse med de oprindelige prognoser, som den institution, der udsteder obligation.

Hvad er en bankcheck?
Hvad er en aktieportefølje?
Hvad er automatiseret Regnskab?
Hvad er en forbruger kredit Union?
Hvad er de bedste kilder af selvangivelse for hjælp?
Hvad er en progressiv skat?
Hvad er en tilfældig Fee?
Hvad er Asset Diversificering?
Hvad er en Speciel garanti Deed?
Hvad er forskellen mellem et Tidende og Ledger?
Hvad er High-Risk Life Insurance?

Leave a Reply

trade online