Hvad er et Udbytte Discount Model?

Udbytte rabat modeller er værdiansættelsesmodeller, der anvendes til at identificere lagre, der er undervurderet i øjeblikket. Denne matematiske tilgang gør det muligt at identificere den pris per enhed, at bestanden skal sælge på. Udbyttet rabat Modellen tager hensyn til projektion af udbyttebetaling, der vil finde sted i fremtiden, og hvordan de relaterer til den aktuelle diskonterede værdi af bestanden spørgsmål.

Den grundlæggende formel for et udbytte rabat model kræver, at den aktuelle markedsværdi af selskabets egenkapital være en kendt faktor. Ideelt set vil den aktuelle markedsværdi være det samme som nutidsværdien af ​​de forventede udbyttebetalinger, der er sat for spørgsmål i de næste mange perioder. Men denne formel gør et par forudsætninger, som måske eller måske ikke komme til at passere.

Et udbytte rabat model er en værdiansættelsesmodel, der bygger på en af ​​to antagelser. I en fælles scenario, er det antaget, at udbyttebetalinger er fast og vil sandsynligvis ikke ændre sig i den nærmeste fremtid. Det andet scenario kræver erkendelse af, at udbyttebetalinger kan vokse som en lille, men konstant hastighed. Med denne anden tilgang, er egenkapitalen i selskabet anses for at være en evighed. Forståelse hvilket scenario der gælder for bestanden under overvejelse, er meget vigtig, da det vil påvirke, hvordan udbyttebetaling vedrører selskabets egenkapital.

Der er variationer fra disse to grundlæggende tilgange til et udbytte rabat model. Ofte er disse variationer er måder at tage højde for faktorer, der er unikke for den pågældende virksomhed, og hvordan disse faktorer påvirker egenkapitalen i selskabet. Fordi modellen kan beregnes ved hjælp af forskellige data ud over de grundlæggende modeller, ikke alle finansielle analytikere anser denne tilgang for at være særlig nyttig.

Ikke alle virksomheder kan gøre brug af et udbytte rabat model. Et oplagt undtagelse er virksomheder, der ikke udsteder udbytte. Men selv virksomheder, der udsteder udbytte kan finde den formel, har kun begrænset værdi ved bedst, når det kommer til vurdering af den samlede egenkapital i virksomheden, og hvordan det relaterer til strukturen på plads for udstedelse af udbytte til aktionærerne.

Hvad er Bail?
Hvad er FICA tilbageholde?
Hvad er et fællesskab?
Hvad er LTV?
Hvilken rolle spiller den økonomiske forvaltning i den offentlige sektor?
Hvad er lukkede Credit?
Hvad er High-Risk Auto Insurance?
Hvad er et minimum Finance afgift?
Hvad er Escrow?
Hvad er ufuldstændig konkurrence?
Hvad er investment-grade obligationer?

Leave a Reply

trade online