Hvad er et Udbytte udbetaling?

Udbytte udbetalinger er en af ​​de to sædvanlige muligheder for en investor, når det kommer til udbytte genereret på investeringer bedrifter. Udlodningen er genereret kontanter, som en virksomhed, der er udstedt til en aktionær som udbytte på det samlede antal aktier. Afhængig af strukturen af ​​bestanden problemet, kan udlodningen inddrage alle netto-indtjening, der genereres i løbet af regnskabsåret, eller være en del af nettooverskuddet.

Som et alternativ til en udbyttebetaling Aktionærerne kan vælge at benytte sig af det, der kaldes et udbytte reinvestering. Denne indstilling ofte gør det muligt for aktionæren at placere udbyttebetaling på en særlig konto, der bruges til at købe yderligere aktier i bestanden, når og efterhånden som de bliver tilgængelige. Ved brug af denne mulighed i stedet for en udbytteprocent gør det muligt for investor at gradvist øge hans eller hendes interesse i virksomheden.

Med udlodningen, er aktionæren frit at gøre brug af kontanter på nogen måde, han eller hun finder passende. Hele eller dele af udbetalingen kan anvendes til at sikre flere aktier i selskabet, eller købe ind i andre typer af investeringer. Medens i de forløbne år udlodningen blev udsendt i form af checks til aktionærerne, er det blevet mere almindeligt for investorer at gøre brug af elektronisk overførsel til en bankkonto for at kunne sikkert modtage udbetaling. I begge scenarier, vil selskabet dokumentere, at detaljer, hvordan udbyttebetaling blev beregnet og spørgsmålet dato for udbetaling.

Aktionærerne er ikke låst fast i en bestemt betalingsmetode. Det er muligt for aktionæren til at vælge en udbyttebetaling i flere perioder og derefter vælge at skifte til et udbytte geninvestering. I de fleste tilfælde, er proceduren for at ændre tilstanden for betaling af udbytte er fastlagt i de vilkår og betingelser, der styrer politikker i virksomheden. Mens disse procedurer kan variere noget fra det ene selskab til det næste, næsten alle virksomheder kræver et minimum af varsel at ændre betalingsmulighed. Dette ofte skal ske på et tidspunkt før udløbet af den nuværende udbytte periode, eller i hvert fald længe før betalinger er udstedt for perioden.

Hvad er en vægtstang strategi?
Hvad er Voodoo økonomi?
Hvad er Supplerende Health Insurance?
Hvad sker der med mine 401 (k) Når jeg Afslut mit job?
Hvad er en placering agent?
Hvad er Bullion?
Hvad er en venturekapitalist?
Hvad er Stock derivater?
Hvordan vælger jeg den bedste uredelighed Insurance?
Hvad er Ansvarsforsikring?
Hvad er de bedste tips til kortslutningsbroer aktier?

Leave a Reply

trade online