Hvad er et Udbytte værdiansættelsesmodel?

Udbyttet værdiansættelsesmodel er en matematisk formel, der bruger en virksomheds potentiel værdi for at bestemme aktiekursen via udbytte. Det er et fælles redskab for børsmæglere, der forsøger at forudsige fremtidige værdi af en bestand. Denne metode finder alle tilgængelige oplysninger om bestanden med henblik på at komme så tæt som muligt på en sand fremtidige værdi, og er ofte præcis nok til at være et nyttigt beslutningsprocessen værktøj. Det er en af ​​de typer af udbytte discount modeller og er også kendt som Gordon model.

Udbytte værdiansættelsesmodeller er kun effektive for selskaber, som distribuerer udbytte. Når du bruger udbyttet værdiansættelsesmodel, antages det, at udbyttet vokser med en konstant hastighed. For at bruge den ligning til at bestemme den aktuelle aktiekurs, er det aktuelle regnskabsår udbytte typisk ganget med en plus væksten. Så er det divideres med det nødvendige afkast minus vækstraten.

Specifikke tal bruges med udbytte værdiansættelsesmodel kan variere, afhængigt af faktorer såsom virksomhedens størrelse og forventede vækst. På den anden side er indtjeningsvæksten forventes typisk at være konstant. Dette er primært fordi, hvis en vækstrate er meget høj, vil det normalt kun være i stand til at opretholde dette niveau i en kort periode. Hvis en vækstrate er høj for et stykke tid, vil den normalt falde til sidst til, hvad der er kendt som en bæredygtig kurs.

Der er et par karakteristika af dividenden værdiansættelsesmodel, som kan vanskeliggøre dens anvendelse. Det behøver ikke tendens til at arbejde godt sammen med bestande, der har en meget variabel vækstrate. Modellen er også mindre nyttigt at virksomheder, der beslutter at droppe niveau af udbytte, snarere end den normale procedure for at holde dem nogenlunde niveau eller hæve dem lidt. Det behøver ikke tendens til at arbejde godt sammen med virksomheder, der midlertidigt ikke tilbyder udbytte.

Udbyttet rabat model er den samlede model, hvorfra udbyttet værdiansættelsesmodel ligning er udviklet. Den genererer en fremtidig dividende, som derefter kan tilbagediskonteres til at bestemme en aktuel værdi. Det betyder, at ligningen bestemmer nutidsværdien ved at foregribe fremtidige værdi og trække forventede vækst. Ligningen finder den lagerværdi ved at dividere udbytte per aktie af diskontoen, minus dividende vækstrate. Som med udbytte selv, har tendens til denne model for at holde værdien niveauer mere konstant end aktiemarkedet.

Hvordan virker en Stock Exchange arbejde?
Hvad er Family Financial Management?
Hvad Er Project Cost Management?
Hvad er et krav Option?
Hvad er SMS Banking?
Hvordan vælger jeg den bedste Fundraiser temaer?
Hvad er konvertibelt lån Stock?
Hvad er en børsintroduktion?
Hvordan genkender jeg en finansiel fidus?
Hvordan vælger jeg de bedste Cash Advance?
Hvad er en saldo på nul-konto?

Leave a Reply

trade online