Hvad er et udskudt Del?

Udskudt aktier er en form for bestand, der undertiden udstedes til nøglepersoner i det udstedende selskab. Normalt, ledere eller direktører i selskabet er berettiget til at modtage udskudt aktier i bestanden. Som en del af udskudt aktieemission, kan indehaverne af de aktier, der ikke indløser dem, så længe de er i ansættelse i virksomheden.

Fordi en udskudt aksjer Strategien indebærer at udstede aktier på lager, som hovedsagelig spærret fra aktiv handel af modtagerne, har de en tendens til at give større udbytte udbetalinger end både ordinære aktier eller præferenceaktier. I tilfælde af at virksomheden klarer sig godt, kan udbytte føre til en betydelig reden æg til medarbejderen. Det er dog ikke muligt at deltage i et udskudt aksjer bestand programmet, når ansættelsesforholdet bringes til ophør eller anden grund. Når medarbejderen ikke længere er i virksomheden, er aktierne konverteret til foretrukne eller fælles aktier til den aktuelle markedsværdi.

Et andet vigtigt aspekt af udskudt aksjer lager programmet er at gøre med, når bestandene er beærede over i tilfælde af likvidation og konkursbehandling af selskabet. Alle forpligtelser skal være opfyldt, før aktionæren vil se nogen forrentning af den udskudte Share-konto. Det betyder, at ikke blot vil kreditorerne blive betalt først, vil investorer, der har foretrukket eller fælles aktier i bestanden skal betales inden den udskudte aktionær modtager nogen form for kompensation.

I tidligere tider har en udskudt andel ikke faktisk repræsenterer en andel af bestanden i sædvanlig forstand. I stedet er andelen var mere i retning af en bogholderi post. En vis beløb blev krediteret en ansat udskudt konto for hver lønperiode, med den balance, være omfattet af udførelsen af ​​en fælles og præferenceaktier udstedt af selskabet. Fra tid til anden blev udbytte gjaldt også for balancen. Når medarbejderen forlod virksomheden, var saldoen på kontoen omdannes til faktiske bestand eller blev udbetalt og sendt til den tidligere medarbejder.

I dag er den udskudte aksjer strategien ikke udnyttes så ofte som tidligere. Mere almindeligt, virksomheder give ledere og andre nøglemedarbejdere med mulighed for at deltage i aktiepost planer, der kredser foretrukne aktieoptioner. Alligevel strukturen af ​​en udskudt aksjer plan er en farbar vej for en alders-program og kan arbejde meget godt for mindre virksomheder.

Gør Kontrol udløbe?
Hvad er fordele og ulemper ved at have et kreditkort?
Hvad er et særligt formål,?
Hvad er vandret Analyse?
Hvad er Investment Property Mortgage priser baseret på?
Hvad er en blomst Fundraiser?
Hvad er Debitor aldring?
Hvad Er Reinsurance traktaten?
Hvad er et ulige Lotter?
Hvad er Check vask?
Hvordan vælger jeg de bedste Cash Advance?

Leave a Reply

trade online