Hvad er et udskudt skatteaktiv?

Et udskudt skatteaktiv er en balance aktiv, der kan bruges til at reducere en virksomheds fremtidige skattepligt. Bund og grund et udskudt skat aktiv er en skattemæssig fordel, at en virksomhed forsinkelser hjælp, indtil en senere afgiftsperiode. For eksempel kan en virksomhed have et tab, der kunne nedbringe sin skat med omkring $ 50.000. Stedet for at bruge dette tab at reducere sin aktuelle skat, kan den bruge det til at nedbringe sin skattepligt i en kommende afgift periode, hvor virksomheden har en positiv indtjening.

For fuldt ud at forstå, hvordan skatte-udskudte aktiver arbejde, kan en person gøre klogt i at tænke på en virksomheds regnskab og dens skattemæssige forpligtelser separat. Ofte er udgifter fradrages eller projekterede af regnskabsmæssige årsager, før virksomheden modtager eventuelle skattelettelser for det. Firmaer finde ud af om de har udskudte skatteaktiver ved at sammenligne deres regnskabs-indkomst med deres skattepligtige indkomst. I tilfælde, hvor en virksomheds skattepligtige indkomst overstiger dets regnskabsmæssige indkomst, kan virksomheden har et udskudt skatteaktiv situationen. På den anden side ville en virksomhed, der har regnskabsmæssig indtægt, der overstiger selskabets skattepligtige indkomst har en anden skattemæssige situation, som er omtalt som en udskudt skatteforpligtelse.

Der er mange måder udskudte skatteaktiver kan udvikle sig. De kan udvikle sig, for eksempel når en virksomhed har netto driftstab eller økonomiske ændringer som følge af omstruktureringer. I nogle tilfælde kan udskudte skatteaktiv situationer endda udvikle på grund af noget som garantier på et produkt, et selskab sælger. For eksempel kan en virksomhed sælger personligt digitale assistenter (PDA’er), der følger med garanti, der holder i flere år

for hvert år, at garantien er i kraft, kan virksomheden forvente garanti udgifter på grund af de returnerede PDA’er. Når virksomheden rapporter til sine aktionærer, kan det optage garantien bekostning skøn, bruger dem til at falde aktionærerne indkomst.

Selvom det kan arbejde for faldende aktionær indkomst, beskatning af agenturer som regel kræve, at selskaberne til at vente indtil en udgift rent faktisk har fundet sted til at rapportere og fradrage det. Som sådan kan en virksomheds skattepligtige indkomst er højere end aktionærens indkomst. Dette skaber en udskudt skatteaktiv. Virksomheden betaler højere skatter, fordi det ikke kan fradrage garantien udgifter i nutiden. Dybest set har virksomheden prepays skat på denne indkomst, og derefter vil være i stand til at tage en fremtidig fordel i form af lavere skatter, når det har den anvendelige garantien udgifter.

Hvad er Mortgage Processing?
Hvad er Udbytte pr Share?
Er Renter af Opsparingsbeviser Skattepligtig?
Hvad er Omfattende dækning?
Hvad er en Køb-Down?
Hvad er Capital Formation?
Hvad er de forskellige typer af udenlandske investeringer?
Hvad er en tilfældig Fee?
Hvad er et oligopol?
Hvad er involveret i indkomstskat planlægning?
Hvordan vælger jeg en sikker payday lån långiver?

Leave a Reply

trade online