Hvad er et universitet Endowment?

Et universitet begavelse er en gave af penge, ejendom eller andre aktiver gøres til et college eller universitet. Begavelser er ofte lavet af skolens alumner, men nogle rige velgørere eller organisationer simpelthen kan vælge at foretage en donation til et universitet de værdsætter. I almindelighed er et universitet begavelse enten begrænset til et bestemt formål, såsom oprettelse af en stipendium, eller venstre ubegrænset skal bruges som skolen beslutter. Realiseringen af ​​et universitet begavelse gave kan være en god måde at hjælpe med at forbedre uddannelsen for studerende eller blot at takke en uddannelsesinstitution for sit hårde arbejde og vigtig plads i et fællesskab.

En begrænset begavelse tillader velgører at angive, hvordan gaven bliver brugt af universitetet. To af de mest almindelige former for begrænset begavelser omfatte oprettelse af professorater og stipendier. Begavet professorater sikre indkomsten for en specifik undervisning job på universitetet, og kan give andre fordele, såsom boliger eller yderligere tilskud til begavet professor. Mange begavet professorater har lange og berømte historie, herunder en Cambridge Universitet matematik professorat skabt i det 17. århundrede og indehaves af disse lysarmaturer som Isaac Newton, Charles Babbage, og Steven Hawking.

Scholarship begavelse skaber en evig fond for undervisning eller leveomkostninger tildelt kvalificerede studerende. Denne type universitet begavelse er en glimrende måde til at sikre et kollegium uddannelse for nogle studerende, der ellers ikke ville have råd til undervisning. Begavet stipendier ofte har meget specifikke krav til ansøgerne, herunder finansielle behov, race eller national historie, renter eller demonstreret talent i et bestemt fagområde, eller personlige fortjeneste. Det er ikke usædvanligt, at begavelse velgørere at hjælpe stipendium vindere skabe kontakter og finde arbejde efter endt uddannelse.

Begavelser kan også bruges til at sikre efteruddannelse i et emne eller område af forskning, der er af interesse for donoren. Et universitet begavelse, at sponsorer uddannelsesprogrammer, såsom en foredragsrække, kan hjælpe med at sætte en gave til en bestemt pædagogisk formål. Forskning begavelser kan specificeres til at finansiere forskning i en bestemt videnskabelig område, såsom kur for visse sygdomme, søgen efter udenjordisk liv eller forbedring af alternativ energi.

Ubegrænset begavelser gøre det muligt for skolen at bestemme den bedste anvendelse af fonden. Mens en vis del af den gave typisk er investeret med henblik på at sikre en evig fond, regler for hvor meget der er investeret, og hvor meget der anvendes til gavn for skolen og eleverne er meget vag og variabel. I det 21. århundrede har mange kendte private universiteter blevet beskyldt for hamstring ubegrænset begavelser i stedet for at bruge dem til gavn for eleverne på skolen. Stanford University lavede overskrifter i 2008 ved at mindske og helt fjerne undervisning for nogle studerende gennem en større udbredelse af sin store begavelse fond, hvilket fører til krav om lignende programmer på andre prestigefyldte universiteter.

Hvad er Prime Omkostninger?
Hvad er Arbitrage Pricing Theory?
Hvad er Gastric Bypass Insurance?
Hvad er de forskellige omkostningsgrundlag metoder?
Hvad er Unge Sponsorering?
Hvordan Skat Fradrag arbejde?
Hvordan kan jeg minimere finansielle risici?
Hvad er bruttoindkomst?
Hvad er brandforsikring?
Hvordan laver jeg udbetalinger en postanvisning?
Hvad er Commerce?

Leave a Reply

trade online