Hvad er et valg Stock Market?

Også kendt som et valg forudsigelse marked, et valg aktiemarkedet er en type af det finansielle marked, der fokuserer på fremtidige værdier af de kontrakter, der er anført på markedet, snarere end de aktuelle værdier. I denne forstand, er de finansielle markeder af denne type ligner fremtider udvekslinger, der involverer præcist projicere den fremtidige transport af råvarer og andre aktiver med henblik på at generere afkast. Graden af ​​risiko forbundet med at deltage i denne type marked varierer, afhængigt af den enkelte kontrakt, og hvor præcist investoren er i stand til at projicere resultatet af investeringen.

Som navnet antyder er den type kontrakter, der handles på denne markedsplads er forbundet med resultatet af politiske valg og konsekvenserne af eventuelle ændringer, der er foretaget i magtbalancen mellem de forskellige politiske partier. Ved at forudsige udfaldet af et valg, kan investoren også projektet de sandsynlige virkninger af dette resultat på økonomien. For at nå dette mål, skal investor have en stærk forståelse af både den politiske scene, og dets forhold til økonomien, herunder hvordan politiske aktiviteter kan påvirke produktionen af ​​varer og tjenester, såvel som reaktion forbrugerne til at tilgængeligheden af disse produkter.

Der er nogle eksempler på valget aktiemarkedet, der drives hovedsageligt til forskningsformål. Disse særlige markedspladser tendens til at tilskynde beskedne investeringer og samtidig vælger at ikke opkræve nogen form for honorarer eller yde provision til mæglere, der forvalter transaktionerne. På det seneste har privat drevet valget markederne bliver mere almindelige. Med disse typer, er gebyrer og provisioner leveres i et område, der er noget lignende til andre markeder.

Inden for rammerne af valget aktiemarkedet tilgang, er der et par alternativer. En strategi kaldes vinderen tager alle markedsdeltagere. Her vil en kontrakt udbetaler et fast beløb, mens andre kontrakter, der ikke helt matcher den forventede resultatet udbetaler intet. Vilkårene i kontrakten afgøre, om en vinder træffe alle tilgang er i fokus. For eksempel, hvis kontrakten hedder det, at en bestemt kandidat skal vinde med i det mindste en vis margin, vil den kontrakt, der angiver, at margin skal betales. Hvis andre kontrakter også identificeret de samme kandidat som vinder, men har undladt at identificere den højre margin af stemmer, ville de modtage noget fra investeringen.

En anden ordning i et valg aktiemarkedet kræver en deling situation, der tillader flere relaterede kontrakter til at modtage en form for udbetaling. Denne fremgangsmåde kan kræve udbetalinger baseret på andelen af ​​gevinster eller tab, som en bestemt part foretager inden for et givet valg, eller endda mængden af ​​flertalsafstemninger, der er fanget for en given folkeafstemning, som var på stemmesedlen. Mængden af ​​udbetalingerne for hver kontrakt vil variere, baseret på vilkårene i forbindelse med kontrakten.

Typisk, et valg aktiemarkedet funktioner ved køb og salg af kontrakter på markedet. Købsprisen for de kontrakter, er normalt en brøkdel af den forventede generation af indtægter, hvis resultaterne af valget er gunstige for vilkårene i kontrakterne. Det betyder, at en investor, som betaler en tiendedel af den forventede fremtidige værdi af en kontrakt, står chance for at tjene et anstændigt niveau for afkast, idet det antages, at valget går som forudsagt. Samtidig er mængden af ​​tab holdes på et minimum på grund af den relativt lille investering, der er foretaget i kontrakten på tidspunktet for købet. Da valget vokser nærmere, kan nogle investorer vælger at sælge deres kontrakter som et middel til at undgå en del af dette tab.

Hvad er en Ledger Balance?
Hvad er en fond af venturekapitalfonde?
Hvad er et driftsresultat?
Hvad er Skat gæld?
Hvad er Asset Purchase aftaler?
Hvad er elastisk penge?
Hvad er de bedste kilder af selvangivelse for hjælp?
Hvad er Core Banking?
Hvad er en nominel rente?
Hvad er en Posteriort Sandsynlighed?
Hvad er de bedste tips til Private Equity Investering?

Leave a Reply

trade online