Hvad er et valutasymbol?

En valuta symbol er en symbolsk repræsentation af type valuta, der bruges, for det meste er udpeget af det land, der producerer valuta. Det bør ikke forveksles med det navn for forskellige typer af pengene. Euro eller dollar er ikke symboler, men de faktiske navne. I stedet for symbolet er en substitution af et symbol, betød at angive navnet. For eksempel i USA, vi kan bruge $ for at angive US Dollars (USD).

Ikke alle lande har valutasymboler, og nogle symboler fra fortiden er blevet fejet væk af indførelsen af ​​euroen. For eksempel den fælles kr. bruges til at angive det britiske pund kan nu erstattes med €, valuta symbolet for euro. På samme måde? for den franske franc,, £ for den italienske lire er alle blevet erstattet af € for euro.

Nogle gange kan en valutasymbol kan bruges til at repræsentere mere end ét lands pengene. For eksempel Canada og Amerika både bruge $ tegn for dollars. Lire og pund symboler er næsten identiske. Cent tegn, der anvendes i USA, er ¢ bruges i flere lande for at angive brøkdele af penge.

Både Kina og Japan anvender symbolet ¥ som deres valuta symbol. Symbolet kan henvise til Kinas yuan, eller Japans yen. Andre asiatiske lande ikke anvender dette symbol. Thailand, som et eksempel bruger?, Som et symbol for deres valuta hedder baht.

Der er forskellige måder at notating et valutasymbol, når du bruger den med en valuta beløb. Nogle lande placere deres symbol efter, at pengene beløb, og andre før den. I USA, Canada og store dele af Latinamerika, har tendens symboler, der skal placeres før penge beløb, med undtagelse af ¢ tegn, der har tendens til at følge beløbet. I Europa og i andre lande, kan valutasymbolet følge pengene beløb. Hvis noget koster 20 euro du kan se dette skrives som 20 €, men i nogle lande € kan gå forud for de penge beløb.

Der er også nogen diskussion om, hvordan en del af en euro udtrykkes. Hvis noget koster 20,50 i euro, kan dette skrives som 20 € 50 eller € 20.50. Et andet udtryk, der er lige så almindeligt er 20,50 €, hvor et komma erstatter kommaet.

Når du er uvidende om den valuta symbol for et land eller hvis et sådant ikke findes, er der en generisk valuta indikator. Dette er udtrykt som ¤. Det bør ikke forveksles med lignende valuta symboler som de større rektangel, der angiver Paraguay Guarani eller ghanesiske valuta.

Hvad er en valuta Basket?
Hvad er en regnskabsperiode?
Hvad er de forskellige typer investeringsfonde?
Hvad er en finansiel transaktion skat?
Hvad er investment-grade obligationer?
Hvad er en barselsydelse?
Hvad er Financial Accounting?
Hvad er offentlige udgifter?
Hvad er forskellen mellem et hjem ansvarlig lånekapital og Line of Credit?
Hvad er Udlejer Insurance?
Hvad er Financial Consulting?

Leave a Reply

trade online