Hvad er et variabelt forrentet lån?

Låntagerne kan præsenteres med forskellige typer af gældsforpligtelser at vælge imellem. En sådan mulighed kunne være et variabelt forrentet lån, som er en form for finansiering, hvor løbetid forandring. Den finansielle forpligtelse over en låntager generelt indeholder nogle månedlige beløb. På et lån med flydende form, dog varierer den rente, der er knyttet til betalinger baseret på markedsrenterne i en given periode. Markedsrenten, hvorfra et variabelt forrentet lån er generelt baseret er normalt sat af pengepolitikken beslutningstagere i en given region.

En person eller organisation måske forsøge at opnå en variabel rente lån af forskellige årsager. For eksempel kan den gæld, der opstår, således at en person eller virksomhed kan få et realkreditlån til at erhverve et stykke af ejendom. Et andet formål for et variabelt forrentet lån kan være at sikre en anden pant i fast ejendom, således at ejeren af ​​fast ejendom har råd til opgraderinger og forbedringer, der er nødvendige. Som følge af refinansieringen, kan vilkårene i et pant justeres til et variabelt forrentet lån.

Individuelle og corporate låntagere kan drage fordel af lån med variabel rente under visse økonomiske betingelser. Når markedet renten forventes at falde over en periode, for eksempel prisen for at låne penge bliver mere attraktiv. Et lån med variabel tilknyttet rente vil typisk være overbevisende så længe den månedlige forpligtelse falder eller forbliver lav. Når den økonomiske vilkår skift og den lave rente miljøet kan ikke vare ved, at låntager er sandsynligvis står over for højere omkostninger. Når det viser sig, at renter har nærmede sig nogle bund, og efter et variabelt forrentet produkt har været ejet i en minimumsperiode, kan en låntager være i stand til at refinansiere et lån med en fast procentsats for at sikre lavere løbetid.

Investorer kan opnå udsættelse for en variabel rente lån ved at afsætte penge til en investering, management firma, der køber disse gæld kontrakter. Portefłljeforvaltningsvirksomheder kan erhverve de variabelt forrentede lån, som bankerne udvide til virksomheder og skabe investeringsporteføljer for kunder med disse produkter. Til gengæld er de penge ledere betalt et sæt tilbage kendt som en præmie. Denne konstante afkast er et supplement til anden indtægt baseret på regionale korte renter, der gøres til genstand for periodiske ændringer. Gennem et miljø, hvor satserne er på vej op, er penge forvaltning virksomheder kunne tjene bedre overskud og videregive disse afkast til investorerne.

Hvad er en ÅOP?
Hvad er 1099-MISC?
Hvad er lyd Financial Management?
Hvad er en aktuel Dollar BNP?
Hvad er MACD?
Hvad er et marked portefølje?
Hvad er en margen Rate?
Hvad er Incentive kontrakter?
Hvad er en eventualforpligtelse modtageren?
Hvordan vælger jeg de bedste finansielle Management Framework?
Hvad er en Pigovian Skat?

Leave a Reply

trade online