Hvad er et Wrap Fee?

Wrap gebyrer er tidsplanen for medfølgende satser, der er opkrævet til en investor. Stedet for at oplade et særskilt gebyr for hver tjeneste, der er udvidet til kunden, vil en mægler eller anden form for finansielle tjenesteydelser give investor med et tæppe afgift for alle tjenester, der er inkluderet i de enkelte investerings-programmet. Bund og grund en wrap gebyr holder afgifter simpelt for både investor og tjenesteudbyderen.

Det nøjagtige beløb af wrap gebyret vil afhænge af den vifte af tjenester, der indgår i strukturen af ​​den individuelle servicepakke. Nogle finansielle institutioner, såsom banker, forskning virksomheder, investeringsrådgivning og finansielle forvaltning programmer, vil tilbyde en række af investeringer programmer, som en kunde kan vælge at engagere sig. En grundlæggende program vil omfatte et begrænset antal tjenester, mens hver efterfølgende pakke vil indeholde flere tjenester og har en lidt højere gebyr forbundet med programmet.

Denne inddragelse af flere ydelser til en fast gebyr er ofte et glimrende valg for en investor, der har brug for kompetent ledelse og råd om hans eller hendes investeringer, og foretrækker at styre alle aktiver gennem en fælles agentur. Generelt vil wrap gebyret tage hensyn til sådanne faktorer som mægler provisioner, den årlige vedligeholdelse afgifter forbundet med de forskellige konti, som investor, og forskning gebyrer. Nogle selskaber anmode om, at investorerne er med en wrap gebyr pakke for hvert kalenderår, men vil give en ændring i begyndelsen af ​​næste år.

Et område, hvor wrap gebyr programmer varierer er, hvordan investor går om at betale wrap gebyr. I nogle tilfælde kan de afgifter trækkes direkte fra en af ​​de midler, der forvaltes i henhold til programmet. Andre programmer tillader investor at betale wrap gebyr uden for investeringer forvaltes under programmet.

Der er nogle fordele ved at betale wrap gebyr uden for investeringer omfattet af investeringsprogrammet. I nogle tilfælde, såsom med en IRA, er det samlede vederlag behandles som et bidrag til IRA, hvis afgiften er trukket fra saldoen. Men hvis wrap betales af ressourcer uafhængig af IRA, kan wrap gebyr ikke blive berettiget til at blive hævdet som en fradragsberettiget udgift.

Hvad er en titel virksomhed?
Hvad er en CPCU ®?
Hvad er forholdet mellem pengemængde og inflation?
Hvad er et materiale Ledger?
Hvad er de forskellige typer af Market porteføljer?
Hvad er en bindingsperiode?
Hvad er et krav Note?
Hvad er en Credit Line?
Hvad er Budget Varians?
I økonomi, er hvad en bailout?
Hvad er en rabat Note?

Leave a Reply

trade online