Hvad er ETF Asset Allocation?

ETF aktivfordeling indebærer at overveje, hvor meget af en given portefølje skal investeres i børsnoterede fonde (ETF), eller hvordan disse instrumenter vil hjælpe investorerne at bygge flere forskellige typer af aktier eller andre produkter ind i en “masterplan” for kapitalallokering. Som relativt nye finansielle produkter, give ETF’er enestående muligheder for afkastet på en række investeringer, men som mange finansielle rådgivere påpeger, kan aktivfordeling strategier i høj grad forbedre belønning til risiko nøgletal for disse typer af investeringer. ETF aktivfordeling er en del af en mere global eller universel strategi for allokering af aktiver, som ofte er i forhold til de meget forskellige strategi for blot at plukke enkelte bestande.

Finance fagfolk understrege vigtigheden af ​​allokering af aktiver for mange grunde. Der er en voksende konsensus i nogle dele af den finansielle verden, at de enkelte stock picking ikke fungerer godt for de fleste investorer. Noget af dette er på grund af kompleksiteten af ​​forskning, er der ofte brug. Der findes også en række teorier om volatilitet og handlinger i de enkelte bestande, der er nogle investorer på udkig efter radikalt forskellige måder at investere. I betragtning af ETF allokering af aktiver er en strategi for diversificering eller sætte et fast beløb af kapital til forskellige investeringer, for at sænke den samlede risiko og give flere muligheder for gevinster.

Brug af udtrykket ETF aktivfordeling kan være forvirrende. Aktivallokering betyder normalt at sprede penge i forskellige aktivklasser. ETF’er kan indeholde flere aktivklasser såsom aktier eller obligationer med forskellige markeds store bogstaver. Finance fagfolk kan også overveje ETF’er at være deres egen form for aktivklasse, hvor en balance mellem de enkelte bestande og ETF’er er en mulig måde at sprede en portefølje. I begge tilfælde kan ETF være et praktisk redskab for mere forskelligartet aktivfordeling fordi disse produkter omfatter kurve på lager værdier, der kan producere mere sofistikerede gevinster.

Investorer bruger ETF’er kan investere i to klassiske slags lagre, vækstaktier og værdi bestande, der virker anderledes. Vækst lagre er lagre med eksplosive potentiale for gevinster. Value aktier er mere etablerede og stabile bestande. Investorerne kan også bruge ETF aktivfordeling strategier for at få adgang til lagre i forskellige sektorer, eller i forskellige områder af verden. Et eksempel er BRIK-eller udviklingsland blok, der omfatter aktier fra Kina, Indien, Brasilien og Rusland.

En anden fordel ved at bruge ETF’er for allokering af aktiver er, at disse finansielle produkter er ret flydende. Med andre ord kan de være let købt eller solgt over online mæglervirksomhed platforme. Dette kan hjælpe investorer til at gennemføre forsigtige profit tage, og sælge ETF’er, når de har fået værdi. Alt dette bidrager til den konventionelle viden om, hvordan ETF aktivfordeling kan hjælpe den enkelte investorer.

Hvad er en Estate Sale?
Hvad betyder Days in Inventory Mean?
Hvad er penge ned?
Hvad er Venture Capital Trusts?
Hvad er Disaster Insurance?
Hvad er fordele og ulemper ved at blive betalt for Kommissionen?
Hvad er en Lockbox?
Hvad er en leasingkontrakt?
Hvad er kapitel 11?
Hvad er Fra Balance Finansiering?
Hvad er et index Bond?

Leave a Reply

trade online