Hvad er fælles Small Business udgifter?

Små virksomheder har ofte mange af de samme udgifter som store virksomheder. For eksempel kan en mindre virksomhed nødt til at betale lønninger. Mange virksomheder, der sælger produkter, skal købe deres beholdning før de har købere. At have et kontor eller betjeningsplads normalt kræver betaling af husleje eller et realkreditlån. Det er også almindeligt, at små virksomheder at have en række omkostninger for finansielle tjenesteydelser.

Størrelsen af ​​små virksomheder varierer. I nogle tilfælde kan en virksomhed består af en enkelt, men i andre tilfælde kan der være mange ansatte. Når dette er tilfældet, lønninger tendens til at være en af ​​de største lille erhvervsmæssige udgifter. Disse omkostninger kan stige væsentligt, hvis virksomheden tilbyder sine ansatte nogen form for ydelser, såsom sygesikring eller børnepasning kvoter.

Omkostninger til at opretholde et kontor eller en anden type anlæg udgør en anden vigtig kategori af små erhvervsmæssige udgifter. Hvis en person ikke er i drift fra sit hjem, da hun kan komme til at betale husleje eller prioritetslån til det rum, hun bruger. Dette kan kræve hende til også at betale for ting som el, vand og telefontjenester.

En virksomhed, der sælger produkter kan være nødvendigt at købe dem, før der er en efterspørgsel. Investering i opgørelse kan være risikabelt, fordi nogle produkter ikke kan videresælges. I nogle tilfælde, kunder bestille varer gennem et selskab, selv om det kan selskabet betale leverandøren før de modtager betaling fra kunder, som også kan være risikabelt. Erhvervelse opgørelse også omfatter generelt betaler forsendelsesomkostninger.

Have forretningsforbindelser plads normalt kræver inventar og udstyr, såsom en reception, en computer eller et kasseapparat. Ud over disse indendørs elementer, kan en virksomhed nødt til at bruge penge på større eller mindre værktøjer, såsom traktorer, save eller maleri forsyninger. Omkostningerne ved nogle emner i denne kategori kan kræve en person til at finansiere dem, hvilket betyder, at disse udgifter sandsynligvis vil indebære månedlige betalingsforpligtelser.

Betjening af en virksomhed også generelt kræver brug af forskellige typer af kontorartikler. Dette kan omfatte papir, blækpatroner og skriveredskaber. Denne kategori af små erhvervsmæssige udgifter kan betragtes som tilbagevendende omkostninger, fordi disse elementer kan være nødvendigt at købes ofte.

Når man overvejer lille erhvervsmæssige udgifter, er det vigtigt ikke at glemme finansielle tjenesteydelser. Ejere af små virksomheder ofte har bankkonti specifikt til virksomheden, som sandsynligvis vil medføre omkostninger, såsom månedlige afgifter og gebyrer til at skrive checks. Virksomheden kan også kræve regnskabsassistance eller skattemæssige tilberedning. Hvis der er flere medarbejdere, honorarer til lønningslisten tjenester er også en fælles pris.

Hvad er en Quitclaim Deed?
Hvad er en erhvervsejendom?
Hvad er en undervands realkreditlån?
Er jeg berettiget til Security Deposit interesse?
Hvad er skrot af kobber?
Hvad er markedspris?
Hvad er et investeringsselskab, broker-dealer?
Hvad er personalegoder?
Hvad er de bedste tips til at sælge en livrente?
Hvad er lukkepunkter?
Hvad er et udskudt Del?

Leave a Reply

trade online