Hvad er falske penge?

Falske penge valuta, skabt til at efterligne en regering produceret valuta. Det er generelt designet til at ligne rigtige penge og for at overbevise andre om, at det er legitimt valuta. Nogle gange er falske penge produceres at købe varer eller tjenester, men på andre tidspunkter, er det skabt i et forsøg på at skabe inflation.

Selv om det er muligt for både papir og mønt penge at være forfalsket, de fleste falske penge i dag er papir. Før papirpenge var mønter forfalskes ved at blande billige metaller med renere metaller eller stumper af fast mønter. Afstøbninger eller forme blev derefter skabt til at efterligne udskrifter på en rigtig mønt.

Moderne falske penge er som regel lavet til at ligne pengesedler. Som teknologien har udviklet sig, har mere realistiske efterligninger af penge blive muligt ved brug af digital grafik. Da de fleste penge er trykt på materiale, der ikke er til rådighed for offentligt salg, har udviklingen af ​​kommercielle trykkerier også mulighed for falskmøntnere at efterligne teksturen af ​​virkelige valuta.

Moderne regeringer bruger omfattende anti-forfalskning foranstaltninger. Regninger er fremstillet med særligt rejst billeder, hologrammer, og integrerede elementer at afskrække falskmøntnere. Papir penge kan der blive redesignet for at gøre det vanskeligere for falskmøntnere at holde op med falske designs.

Det materiale, som pengesedler er trykt, er et centralt element i nedslående falskmøntneri. Papir penge er generelt lavet af en specialiseret blanding af papir og visse tekstiler, der kun kan produceres for regeringen. Nogle lande bruger nu valuta lavet ud af en plastic polymer. Disse lovforslag indeholder ofte en klar vindue, som er meget vanskelige at reproducere.

Falske penge er en form for svig, og betragtes som en alvorlig forbrydelse i det meste af verden. Information om falskmøntnere er ofte delt mellem lande, som falskmøntnere kan forsøge at bruge en forfalsket valuta i et fremmed land. Udveksling af oplysninger gør det muligt for embedsmænd at anerkende forskellene mellem ægte og falske penge fra andre lande såvel som deres egen.

Penge kan være forfalsket for at købe varer eller tjenesteydelser, og falske regninger kan være særligt udbredt i uregulerede eller ulovlige virksomheder, der ofte er kontante baseret, såsom narkotika eller våben handler. De fleste industrier er på vagt om falske penge, og gør brug af anti-teknologier til falskmøntneri.

I krigstid, må falske penge blive produceret til at oversvømme en økonomi. Regeringerne omhyggeligt regulere mængden af ​​penge trykt som en måde at fastholde den økonomiske stabilitet. Når en økonomi pludselig har for mange kontanter i markedet, inflation opstår, og hver enhed af valutaen er mindre værd. Den ene side kan forsøge at svække fjenden økonomi ved at indføre store mængder af falske penge i deres land.

Hvad er finansiel Svig?
Hvad er en Health Savings Account Insurance Plan?
Hvad er Explosion Insurance?
Hvad er de bedste tips til brug af selvangivelsen Software?
Hvad er Mitigation Banking?
Hvad er en den private sektors investeringer?
Hvad er en investeringsforening?
Hvad er finansiel gearing?
Hvad er en investering rådgivende?
Hvad er Young Driver Insurance?
Hvad er investeringerne?

Leave a Reply

trade online