Hvad er Fannie Mae?

Federal National Mortgage Association, almindeligvis kendt som Fannie Mae, handler i henhold til New York Stock Exchange ticker symbol FNMA. Fannie Mae blev grundlagt i 1938 af den amerikanske kongres som et Government Sponsored Enterprise eller GSE. Mens Fannie Mae ikke har en eksplicit garanti for regeringens opbakning, er det almindeligt anses at være for vigtig til at mislykkes.

Fannie Mae er ansvarlig for at opretholde et sekundært marked i hjemmet realkreditlån. Ved at sikre, at realkreditlån opfylder specifikke kriterier, let kan handles mellem udlån institutioner og investeringsbanker, øger Fannie Mae mulighed for långivere til at give langsigtet realkreditlån. En direkte gavn for forbrugerne er, at pant renten er lavere, end de ellers ville være. For eksempel såkaldte Jumbo realkreditlån, som er lån større end Fannie Mae vil acceptere, normalt har en rente så meget som en halv procent højere.

Fannie Mae forretning består i at købe og samle svarende lån. Svarende lån skal opfylde kriterierne i Fannie Mae, herunder begrænsninger på størrelsen af ​​lånet og kvalifikationer låntager. Når du køber disse lån Fannie Mae påtager sig risikoen for misligholdende låntagere og skiftende renter.

Til afdækning af eksponeringen for variable renter Fannie Mae handler tungt på markedet for finansielle derivater kender som renteswaps. Renteswaps giver Fannie Mae for at sælge en fremtidig række ukendte rentebetalinger til gengæld for en kendt række betalinger i løbet af den nærmeste sigt. Fannie Mae også køber og sælger strimler, realkredit, hvori de vigtigste handles separat, dvs strippet, fra den strøm af rentebetalinger det forventes at generere. Et stort globale marked for disse pant-backed securities har udviklet sig, hovedsageligt på grund af eksistensen af ​​Fannie Mae.

Fannie Mae ikke er forpligtet til at indgive regelmæssige finansielle rapporter med Securities and Exchange Commission (SEC), men i 2002 begyndte det at gøre det under pres fra SEC og Congressional efterforskere. I 2004 krævede SEC Fannie Mae til at gentage flere års indtjening udsagn, påstand om, at tidligere rapporterede overskud faktisk var multi-milliard dollar tab. I slutningen af ​​2004 blev Fannie Mae er longtime adm. direktør og økonomichefer Franklin Raines og Timothy Howard fyret efter beskyldninger om regnskabs-svindel. Mens den nuværende Fannie Mae ledelse hævder regnskabsmæssige uoverensstemmelser skyldes forskellige fortolkninger af, hvordan der tages højde for rente-swaps, efterforskere hævder overskud blev fejlrapporteres at give mulighed for en høj ledelse bonusser. Bemærkelsesværdige kritikere af Fannie Mae omfatter Alan Greenspan, formand for Federal Reserve Bank.

Hvad er en vægtstang strategi?
Hvad er de bedste tips til Forside Financial Management?
Hvad er en flydende pant?
Hvad er en simpel gældsbevis?
Hvad er Cash Collateral?
Hvad er de forskellige former for vederlag strategi?
Hvad er Ejendom skade?
Hvad er en betaling på konto?
Hvad Er kapitel 7 Konkurs Regler?
Hvad er en Cash & Carry Trade?
Hvad er skrot af kobber?

Leave a Reply

trade online