Hvad er Fee Simple?

Gebyr simpelt er et begreb, der anvendes til at beskrive den ejerandel i en given ejendom, der er udvidet uden begrænsninger af nogen art på modtageren. For eksempel er en arving, der arver ejendom med denne klassifikation fri til at beholde ejendommen, sælger hele eller dele af det, eller udleje den til en tredje part. Men gebyret simple fritager ikke modtageren fra det ansvar at møde enhver og alle krav fastsat af de lokale og nationale regeringer, såsom at betale skat på ejendom eller observere eventuelle andre krav, der er nødvendige ved lov til at eje ejendom inden for retskredsen.

For det meste, er et gebyr simpel brugt i lande, der er kategoriseret som common law nationer. Inden for indstillinger af denne type, er denne type af ejerandel ofte den mest komplette løsning til rådighed uden at der gives allodial titel ved den korrekte offentlige organer. Ordningen normalt ikke begrænse det offentlige ret til at ekspropriationsret eller evnen til at overtage ejendommen i tilfælde af, at skatter er skyldige. Men det gør sikre den rigtige af ejendommen ejeren at sælge eller udvikle ejendommen på nogen måde, der er i overensstemmelse med gældende love.

En boligejer, der har titel af ejendom via et gebyr simpel er i stand til at bruge fast ejendom til at arrangere lån ved hjælp af den faste ejendom som sikkerhed. Den private långiver, bank eller lån agentur vil følge den samme proces som bruges sammen med enhver anden ejendomshandel. Køberen er stadig forpligtet til at videregive nuværende realkreditlån på ejendommen, træffe foranstaltninger til at overholde de betalingsbetingelser, der styrer lånet, og generelt opretholde hans eller hendes forpligtelser som beskrevet i lån detaljer.

Det er også muligt at sælge et gebyr enkelt ejendom. Både sælger og køber accepterer vilkårene som beskrevet i købsaftalen, og transaktionen er registreret med den rette statslige organer. Det samme gælder, hvis modtageren vælger at lease ejendom, eller udvikle fast ejendom på nogle måde, som i erhvervsmæssigt øjemed eller for flere boliger. Så længe udviklingen opfylder kravene i den lokale jurisdiktion, der er ingen begrænsninger på, hvordan ejendommen kan udnyttes.

I mange tilfælde har et gebyr simpelt ikke, at modtageren skal betale eventuelle årlige eller anden form for gebyr til afsenderen af ​​ejendomsretten. Men der er nogle lande, hvor en bonde ville være forpligtet til at betale, hvad er kendt som en rentcharge. Dybest set har rentcharge sker i form af årlige ejendomsskatter eller ejendom afgifter, der skal betales til lokale eller nationale offentlige organer. Da arten og anvendeligheden af ​​en rentcharge varierer meget fra den ene nation til en anden, er det vigtigt at konsultere en fast ejendom professionelle, før du accepterer ejendom, der ydes gennem et gebyr simpel.

Hvad er en term Premium?
Hvad er en revision?
Hvad er Muni lukkede fonde?
Hvad er et udskudt Charge?
Hvad er et budget?
Hvad er de bedste tip til Attending Ejendomsskat Auktioner?
Hvad er Udskudt Regnskab?
Hvad er prisdiskrimination?
Hvad er de bedste tip til at købe Call Options?
Hvad er den bedste måde at gøre ægtefællebidrag betalinger?
Hvad er en Core Fixed Income-strategi?

Leave a Reply

trade online