Hvad er FICA?

Federal Insurance Bidrag loven føderale lovgivning i USA, at mandater arbejdsgivere tilbageholde en fast procentdel af deres ansattes løn hver lønperiode. FICA kræver også, at arbejdsgiverne matcher medarbejdernes beløb og bidrage med penge til en regering, der kaldes for Social Security Trust Fund. Denne fond giver pensionsindtægt, samt invalideforsikring, Medicare og fordele for overlevende.

“Historie.”

FICA var resultatet i Social Security Act of 1935, som blev foreslået af den amerikanske præsident, Franklin D. Roosevelt. Programmet begyndte at samle skatter og udbetaling af ydelser i 1937. I 1939 blev FICA ændret til også at omfatte enker og forældreløse børn af medarbejdende ægtefæller, såvel som ældre mennesker, der ikke havde betalt ind i systemet.

Oprindeligt, sociale ydelser kun var til rådighed for folk, der havde arbejdet i hvad der blev anset handel og industri. Offentligt ansatte, medicinsk personale, advokater og landarbejdere var alle fritaget FICA, og fordi de ikke var forpligtet til at betale til fonden, kunne de ikke opkræve betalinger fra det. Disse restriktioner blev ophævet, og selv om der stadig er kategorier af arbejdstagere, der kan fravælge at betale til FICA, er ingen udtrykkeligt udelukket fra deltagelse.

Social Security Trust Fund

Social Security Trust Fund, der blev oprettet i 1939, er ansvarlig for at indsamle penge, der er rejst gennem arbejdsgiver og arbejdstager bidrag, der kræves af FICA. Det amerikanske Department of the Treasury er ansvarlig for forvaltningen af ​​disse midler og har til opgave at investere pengene i værdipapirer, der er bakket op af den amerikanske regering. Regeringen i realiteten bruger lån pengene til sig selv og så er det til at finansiere andre projekter. Pengene tilbagebetales, når obligationerne kommer på grund.

Fordele

En person kan indsamle reducerede sociale ydelser starter ved 62 år. Fordeling af fuldt udbytte bestemmes af en persons fødselsår. Folk, der er født før 1938 var i stand til at indsamle alle fordelene ved 65. For dem er født mellem 1938 og 1943, stiger den alder med en hastighed på to måneder om året frem til en alder af 66 for dem, der er født i 1943. Som af 2011 var pensionsalderen 66 for alle, født 1943 til 1954, og så steg igen for folk, der blev født fra 1955 til 1959, op til et maksimum på 67 år for folk, der blev født i 1960 og efter.

Skatter

Oprindeligt, sociale ydelser ikke var skattepligtig. I 1983, dog den amerikanske kongres vedtog ændringer til Social Security Act, som ville overveje at 50 procent af fordele være skattepligtig indkomst for modtagere, der havde en samlet indtægt, der oversteg en etableret grænse. Dette beløb blev forhøjet til 85 procent i 1993.

Hvad er Cost of Debt Capital?
Hvad er en checkkonto?
Hvad er fordelene ved Kautions Bonding?
Hvad er et realkreditlån gældskvote?
Hvad er Akkumulerede afskrivninger?
Hvad er økonomisk risiko?
Hvordan starter jeg investere?
Hvad bør jeg vide om navngivning af min ejendom som støttemodtager?
Hvad er en Slush fond?
Hvad er forholdet mellem Marginal Benefit og marginale cost?
Hvad er GI Bill?

Leave a Reply

trade online