Hvad er Fiduciary?

En tillids er en person, der påtager sig ansvaret for at tage sig af ejendommen eller behov for en anden person, til gavn for denne person. Den person vil sætte deres lid til betroede sig til ansvar og administrere for denne person, ikke til gavn for de betroede. Der er et kæmpe element af tillid, der er involveret, især hvis den person, der modtager ydelser bliver syge, svagelige eller uarbejdsdygtig.

Tilsynsførende kan fylde en bred vifte af roller. De er af retten udpeget som værger. De kan også fungere som personlige repræsentanter for godser. De fungerer også som trustees, repræsentant betalingsmodtagere for Social Security indkomst og anden indkomst planer eller agenter i henhold til fuldmagt.

Det skal bemærkes, at de roller, som formynder fylder og hvordan man er certificeret og udnævnt varierer baseret på det land eller jurisdiktion. Selv de forskellige stater i USA har forskellige regler for tilsynsførende. I nogle stater er der offentlige og private tilsynsførende. En offentlig tillids er udpeget af en bestyrelse på vejledere og godkendt af staten. Han eller hun kan udpeges af bestyrelsen for at være en værge eller repræsentant, når ingen andre er i stand til eller villig til at tjene. Afgifterne for en offentlig tillids-og deres personale skal godkendes af retten og betalt af boet.

En privat tillidsforhold er en ikke-familiemedlem, der tjener for et gebyr, og skal ligeledes attesteres af staten. Den private betroede kan tjene, når han eller hun ikke er en modtager af denne ejendom. private tilsynsførende opkræve timeløn eller gebyrer for bestemte tjenester, de yder. Deres honorarer skal godkendes af retten, og retten bestemmer, hvilke gebyrer, der anses for rimelige.

Tilsynsførende skal ikke opfattes som plejepersonale. Den betroede vil ikke yde personlige tjenester såsom badning, dressing eller husholdningen. Han eller hun vil dog sørge for disse tjenester, der skal leveres.

I de fleste jurisdiktioner, er der også professionelle tilsynsførende. Disse tilsynsførende er typisk attesteret af en domstol, og styret af en professionel betroede forening. Dette betyder, at de skal blive certificeret og opfylder specifikke kvalifikationskrav. De skal også tage de første undervisning og bestå en test, fremlægge et sæt fingeraftryk og bestå en kriminel baggrund check. Certificeringen skal normalt fornyes

I nogle jurisdiktioner fornyelsesperioden er hvert andet år. I de fleste stater i USA, er familiemedlemmer behøver ikke at blive certificeret til at tjene som et tillidsforhold til deres egne familiemedlemmer.

Hvad er Udskudt ansvar?
Behøver jeg at Skriv i bagsiden af ​​et kreditkort?
Er flere konti på en bank forsikret op til FDIC Limits?
Hvad er Realkredit Risk?
Hvad er Wholesale Banking?
Hvad er det betale sig at arbejde Tax Credit?
Hvad er et Letter of Indemnity?
Hvad der er obligatorisk sygeforsikring?
Hvad er forholdet mellem Marginal Benefit og marginale cost?
Hvad er en tid udkast til?
Hvad er en klar titel?

Leave a Reply

trade online