Hvad er Financial Accounting?

Regnskab er fokuseret på at levere regnskabsrapporter og analyser til andre områder af virksomheden. Finansielle revisorer er ansvarlige for skabelsen og udstedelse af selskabets årsregnskab, der giver nøjagtig og rettidig information til ledelse og sikre, at alle lovpligtig indberetning krav er opfyldt. I regnskab, er målet at konsekvent at tilbyde de værdifulde, præcise og pålidelige oplysninger.

Udstedelsen af ​​regnskabet er ansvarlig for den finansielle regnskabsafdelingen. Disse udsagn sammenfatter virksomhedens aktiviteter for året og anvendes af aktionærer, banker, medarbejder overenskomstforhandlinger enheder, og den brede offentlighed at evaluere de finansielle værdi af selskabet. Opgørelserne er revideres af uafhængige revisor til at validere de oplysninger og skabe forvisning til læserne.

Regnskabet består af fem dokumenter

balance, resultatopgørelse

cash flow og ejere eller aktionærer egenkapitalopgørelse og noter. Noter til finansieringsoversigt er skrevet forklaringer af poster i regnskabet. Enhver usædvanlige poster eller ændring i procedure, der har indflydelse på regnskabet er nærmere beskrevet her.

Balancen er en sammenfatning af alle aktiver og passiver ved årets udgang. Regnskabet afspejler den samlede mængde af kontanter og likvide aktiver på hånden, størrelsen af ​​gælden i selskabet er i færd, og hvor mange penge blev brugt i forskellige kategorier. Finansielle revisionsfirmaer udfører analyse af disse værdier ved hjælp af nøgletal og andre beregninger for at bestemme den finansielle sundhed i selskabet.

En resultatopgørelse er en kritisk komponent i regnskab. Det giver en klar liste over alle de salg for året, udgifter og årets resultat eller tab af virksomheden. Denne erklæring giver indsigt i salgsudvikling for året og den samlede rentabilitet af virksomheden.

En cash flow rapport indeholder oplysninger om modtagne midler og udbetalt. Dette afsnit giver et indblik i de indtægter, værdier, der er anført i resultatopgørelsen. Midler modtaget eller tabt fra rentebærende investeringer er nærmere beskrevet her.

Opgørelsen af ​​ejernes eller aktionærernes egenkapital viser det samlede nettoindtægter fra året, og hvordan det vil blive fordelt mellem aktionærerne eller geninvesteres i virksomheden. Børsnoterede selskaber skal oplyse antallet af aktier spørgsmål, aktietype og mængden af ​​delte der skal betales på de aktier, baseret på vedtægter og aktionær-aftalen.

Alle statsautoriserede revisorer har fuldstændig øvede og avancerede kurser i regnskab. Der er ingen yderligere betegnelse for et regnskab speciale. De kvalifikationer, der er fastsat for en finansiel revisor skal have fokus på analyse og data manipulation software og værktøjer.

Hvad er interne midler?
Hvad er en leasingkontrakt?
Hvad er vareforbrug?
Hvad er Ejendom bruge?
Hvad er en forbruger kredit Union?
Hvad er Asset-Based Factoring?
Hvad er High-Risk Indboforsikring?
Hvad er Fonden derivater?
Hvad er en Short Sale långiver?
Hvad er et mellemprodukt Stock?
Hvad er lovligt betalingsmiddel?

Leave a Reply

trade online